راهنمای دریافت ویزای دبی - 4.5 out of 5 based on 2 votes

راهنمای دریافت ویزای دبی

یکی از محبوب ترین مقصد های محبوب در بین ایرانیان، دبی می باشد. افراد به دلایل مختلف از جمله کار، تجارت، تفریح، تحصیل یا هر چیز دیگری به دریافت ویزای دبی نیاز دارند. اگر قرار است با تور به دبی سفر کنید، می توانید از طریق آژانسی که از آن تور خریداری کرده اید، برای دریافت ویزا اقدام نمایید. اما اگر قرار است خودتان به تنهایی سفر کنید، دریافت ویزا به چه صورتی می باشد؟ با ما همراه باشید تا شما را برای دریافت ویزای دبی راهنمایی نماییم. 

راهنمای دریافت ویزای دبی

توجه داشته باشید که با ویزای دبی، شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس شامل عربستان سعودی، بحرین، کویت، قطر، عمان و همچنین شهروندان برخی از کشورهای اروپایی از شرایط ویژه برخوردار هستند و می‌توانند در زمان ورود به خاک کشور امارات، ویزای ۹۰ روزه دریافت نمایند.

آدرس سفارت کشور امارات متحده عربی

آدرس سفارت امارات:  شهرک غرب، ایران زمین شمالی، پایین تر از بیمارستان بهمن، پلاک ۲

شماره تماس: ۴۲۷۹۲۰۰۰

آدرس اینترنتی: www.mofa.gov.ae

نکات لازم برای دریافت ویزای دبی

  • انواع ویزا: توریستی، ترانزیت، کار و تجارت
  • مراحل صدور ویزا: از طریق کفیل (آژآنس مسافرتی، شرکت و …)
  • وقت سفارت: ندارد
  • مصاحبه و انگشت نگاری: ندارد
  • مدارک لازم برای صدور ویزا: گذرنامه دارای اعتبار، عکس و چک ضمانت
  • مدت زمان لازم برای صدور ویزا: ویزای عادی هفت روزه و ویزای فوری سه روزه
  • سفارت/کنسولگری: دارد

راهنمای دریافت ویزای دبی

آشنایی با انواع ویزای دبی

ویزای کشور امارات متحده با توجه به هدف و مدت زمان اقامت، به چند دسته تقسیم می شود. در ادامه شما را با انواع ویزای توریستی آشنا می کنیم.

ویزای توریستی دبی

ویزای توریستی دبی یکی از پر تقاضاترین ویزای های دبی می باشد و مدت اعتبار آن ۱۴ روزه، یک ماهه و سه ماهه است. شما می توانید با مراجعه به دفاتر مهاجرتی کشور امارات و پرداخت وجه مدت زمان این ویزا را به دو ماه هم تغییر دهید.

ویزای ترانزیت دبی

ویزای ترانزیت دبی مخصوص حمل بار می باشد و مدت زمان آن ۱۴ روز است و قابل تمدید هم نیست.

ویزای کار و تجارت دبی

دریافت ویزای کار و تجارت دبی توسط شرکتی که فرد در آن مشغول به کار است، صورت می گیرد. این ویزا  سه سال اعتبار دارد.

راهنمای دریافت ویزای دبی

مراحل دریافت ویزای دبی

برای دریافت ویزای تجارتی، سیاحتی و … باید فرد یا سازمانی در دبی ضمانت تقاضاکننده ویزا را به عهده بگیرد. این مسئول در امارات به عنوان “کفیل” شناخته می شود. کفیل به دو صورت می تواند برای شخصی درخواست ویزا نماید. اول اینکه از نزدیکان مسافر باشد. دوم به این صورت که بر اساس رابطه های کاری و تجاری، سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی برای شخص مسافر خود درخواست ویزا  نماید. هم چنین ویزا برای سفر های تفریحی از طریق خطوط هوایی، هتل ها و آژانس های مسافرتی صورت می گیرد.

راهنمای دریافت ویزای دبی

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دبی

  • از تمامی صفحه های گذرنامه اسکن رنگی تهیه کنید.
  • ۱ قطعه عکس با زمینه سفید
  • در صورت دریافت ویزا بدون رزرو اتاق در یکی از هتل‌های دبی یک فقره چک به عنوان ضمانت نیز دریافت می‌شود.

مدت زمان اخذ ویزای دبی با مراجعه حضوری

برای اخذ ویزا می توانید به صورت «عادی» یا «اضطراری» اقدام کنید. شما می توانید بعد از تحویل مدارک، ویزای عادی را در مدت زمان ۵ الی ۷ روز کاری و ویزای اضطراری را در مدت زمان ۳ روز کاری دریافت نمایید.

راهنمای دریافت ویزای دبی

نکات لازم جهت دریافت ویزای دبی

  • برای اخذ ویزای امارات نیازی به حضور متقاضی در سفارت نیست.
  • مدت اعتبار ویزای کشور امارات متحده عربی ۱۴ روز است و مسافر باید قبل از تمام شدن تاریخ اعتبار ویزا وارد این کشور شود. همچنین مسافر می تواند تنها ۱۴ روز در آن کشور اقامت داشته باشد.
  • توجه داشته باشید، مسافرانی (خانم های مجرد، دختران و پسران) که ویزای آن ها توسط همراهشان صادر شده، بدون حضور همراه خودشان اجازه ورود به دبی را نخواهند داشت.
  • ورود هر گونه قرص خواب آور، مسکن، آرام بخش و همچنین قرص هایی که حاوی مواد مخدر می باشد، ممنوع است.

اکنون که با انواع ویزا و شرایط اخذ آن آشنا شدید، می توانید برای یک سفر تفریحی به دبی اقدام نمایید. امیدواریم سفر خوبی را داشته باشید. 

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)

مطالب مشابه

تور دبی

هتل ارکید دبی

هتل ال بوستان روتانا دبی

هتل امارات گرند دبی

هتل امواج روتانا دبی

هتل آتلانتیس دبی

امتیاز کلی این مطلب (0)

0 از 5 ستاره
افزودن نظر