علت زرد شدن چشم ها
تب هموراژیک
سطح داخلی پلکها و قسمت سفیدی چشم توسط غشا مخاطی نازک و شفافی پوشانده شده که ملتحمه نام دارد. این لایهی پوستی بسیار ظریف، ممکن است بدون هیچ دلیل خاصی بترکد. این ترکیدن منجر به تغییر رنگ چشم از سفید به قرمز روشن یا زرد می شود.
کم خونی همولیتیک
کم خونی همولیتیک یک مشکل حاد پزشکی می باشد که معمولا به تالاسمی مربوط میشود. در این عارضه سلولهای خونی شروع به متلاشی شدن میکنند و در نتیجه مانع عملکرد درست مکانیزم بدن میشوند. با متلاشی شدن سلول های خونی، بیلیروبین آسانتر میتواند با افزایش سطح خود، جای خون را بگیرد، در نتیجه منجر به تغییر رنگ چشم ها می شود. اگر تمام بدن بیمار تحت تاثیر کم خونی همولیتیک قرار بگیرد، باعث ایجاد لکه های زرد در تمام قسمت های بدن می شود.
بیلیروبین بیش از حد / یرقان
یرقان، باعث افزایش سطح بیلیروبین میشود. سیستم صفرا با رودهی کوچک مرتبط است و کار آن تجزیهی چربی از طریق کیسهی صفرا است. وظیفه بیلی روبین، از بین بردن سلول های خونی قدیمی از طریق کبد، روده و کیسه صفرا است. اگر هر مشکلی در کبد ایجاد شود، منجر به اختلال در عملکرد بیلی روبین شده و باعث تغییر رنگ مدفوع و چشم ها میشود. هم چنین مشکلات کیسهی صفرا میتواند موجب افزایش میزان بیلی روبین در بدن شود.
میخوارگی (اعتیاد به مصرف الکل)
یکی از دلایل زردی چشم ها، مصرف الکل می باشد. میخوارگی اختلالی است که فرد را وادار میکند بدون آنکه نیاز باشد الکل بنوشد. مصرف روزانه و بیش از حد الکل میتواند به مشکلات کبدی و تغییر رنگ چشمها منجر شود. مصرف بیش از حد الکل احتمال ابتلا به هپاتیت، مشکلات قلبی، سیروز، بی اشتهایی، عادات نادرست خواب، و سایر مشکلات و بیماریها را افزایش میدهد. توصیه می کنیم اگر بعد از مصرف الکل متوجه تغییر رنگ شدید، حتما به پزشک مراجعه کرده و در مورد ترک آن با او مشورت کنید.
تب شالیزار (لپتوسپیروز)
افرادی که در مناطق گرمسیر زندگی می کنند، ممکن است دچار یک عفونت باکتریایی به نام تب شالیزار شوند. دلیل این عفونت، مصرف آب آشامیدنی ناسالم (آلوده به ادرار حیوانات) می باشد. هم چنین افرادی که عادت به نوشیدن آب راکد حوضچه ها دارند، احتمال دارد به تب شالیزار مبتلا بشوند.
نظر خود را اضافه کنید.
ارسال نظر بعنوان میهمان