چه زمانی برای گز گز و یا سوزن شدن پاها باید به دکتر مراجعه کنیم؟
چه زمانی برای گز گز و یا سوزن شدن پاها باید به دکتر مراجعه کنیم؟
گاهی گز گز کردن پاها به علت بد نشستن و یا کم خونی پیش می آید که با تغذیه مناسب و همچنین نحوه درست نشستن و کمی ماساژ این موارد را می توان برطرف نمود. اما اگر گز گز پاها و یا سوزن شدن آن با اشکال در تکلم، آسیب به سرو گردن و یا ستون فقرات، عدم توانایی در راه رفتن، کاهش هوشیاری و یا درد شدید همراه باشد، باید آن را جدی گرفته و به پزشک مراجعه کرد.
زیرا که گز گز بی دلیل پاها نشان دهنده مشکلی در بدن است که علائم هشداردهنده در پاها نشان می دهد، که حتما باید به پزشک مراجعه و توسط او اقدامات لازم صورت گیرد. گاهی اوقات نیز تکرار ادرار و ضعیف شدن اندام حرکتی نیز از جمله نشانه هایی است که در کنار گز گز پاها پیش آمده و باید مورد توجه قرار داد.
اگر این علائمی که در بالا به آن اشاره شد در فرد دیده شود، معاینات عصبی، آزمایش های ادرار و خون احتمال وجود یک بیماری را در فرد نشان می دهد که توسط پزشک مورد مطالعه و درمان قرار می گیرد.
دکتر تهرانی فوق تخصص غدد در مطالعات خود علامت گز گز پا و یا سوزن شدن آن را وجود بیماری سندرم تونل کارپ ( که یک شاهراهی برای اعصاب حرکتی دستها بوده که آن را تحت تاثیر و فشار قرار می دهد) و دیابت در بدن دانست. یکی از علامت های مهم دیابت تکرر ادرار، تاری دید، خستگی، کاهش وزن و از مهمترین آن گز گز به پا می باشد.
دکتر محمد تهرانی همچنین عارضه گز گز پا را ناشی از درگیری اعصاب حسی مطرح کرد و می گوید یکی از دلایل دیابت است که در نوع اول و دوم، آن را درگیر می کند، و جزو اولین عوارضی است که در این نوع بیماری زودتر از همه خودش را نشان می دهد، که به صورت گز گز سوزنی و یا خنجری نیز بروز می کند.
دلیل دیگری که این متخصص برای گز گز شدن پاها و لب ها می داند، کمبود کلسیم می باشد که این علایم را از خود نشان می دهد، که رفع این عارضه سبب برطرف شدن گز گز پا می شود.
باید دانست گز گز پاها به خودی خود بیماری نیست بلکه علامتی برای یک بیماری اولیه است که باید ریشه یابی شده و آن را درمان کرد.
- توضیحات
- بازدید: 85
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد
نظر خود را اضافه کنید.
ارسال نظر بعنوان میهمان