۱۱ سیستم برتر آموزش در دنیا
۱۱ سیستم برتر آموزش در دنیا
هر سال، مجمع جهانی اقتصاد، گزارش جهانی خود را در مورد وضعیت اقتصاد جهان منتشر می کند. کشورها بر اساس "12 رکن رقابت" رتبه بندی شدند که شامل محیط اقتصادی کلان، زیرساخت ها، بهداشت و آموزش ابتدایی و راندمان بازار کار است. ما به داده های تحصیلی وارد شده ایم تا ببینیم کدام کشورها بهترین سیستم های آموزشی را دارند. نه ایالات متحده و نه انگلیس توانسته اند رتبه های بالا را به خود اختصاص دهند.
ژاپن
ژاپن یکی از کشورهای پیشرفته سوادآموزی، علم و ریاضی در گروه OECD است. دانش آموزان شش سال مدرسه ابتدایی، سه ساله اول دبیرستان و سه سال دبیرستان را می گذرانندقبل ازاینکه تصمیم گیری کنند در مورد اینکه آیا می خواهند به دانشگاه بروند یا نه. دبیرستان اجباری نیست اما ثبت نام نزدیک به 98٪ است.
باربادوس
دولت باربادوس در زمینه آموزش سرمایه گذاری سنگینی کرده است و نتیجه آن میزان سواد 98 درصدی است و یکی از بالاترینها در جهان است. ابتدایی از 4 تا 11 سالگی و راهنمایی از 11 تا 18 سالگی اجرا می شود. اکثر مدارس در هر دو سطح دولتی هستند و زیر نظر دولت اداره می شوند.
نیوزلند
تحصیلات ابتدایی و متوسطه در نیوزیلند از 5 سالگی تا 19 سالگی شروع می شود و مدارس اجباری بین 6 تا 16 سال دارند. در نیوزیلند سه نوع مدرسه راهنمایی وجود دارد: مدارس دولتی که حدود 85 درصد از دانش آموزان تحصیل می کنند، مدارس ادغام شده دولتی، مدارس خصوصی که با دولتی ادغام شده اند اما ساختار خاص خود را حفظ می کنند که 12٪ تحصیل می کنند و مدارس خصوصی که 3٪ تحصیل می کنند.
استونی
با توجه به آمارهای سال 2015، استونی در حدود 4 درصد تولید ناخالص داخلی خود را صرف آموزش کرده است . قانون آموزش و پرورش کشور در سال 1992 می گوید که اهداف آموزش "ایجاد شرایط مطلوب برای توسعه شخصیت، خانواده و ملت استونی است؛ ترویج توسعه اقلیت های قومی، زندگی اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در استونی و حفاظت از طبیعت در زمینه اقتصادی و فرهنگی جهانی؛ تدریس ارزشهای شهروندی؛ و ایجاد شرایط لازم برای ایجاد سنت آموزش مادام العمر در سراسر کشور ".
ایرلند
اکثریت مدارس متوسطه در ایرلند خصوصی هستند و مدیریت می شوند، اما از طرف دولت تامین هزینه می شوند، همچنین مدارس دولتی و مدارس فنی وحرفه ای وجود دارند. با این حال، گزارش اخیر نشان می دهد که هزینه های ایرلند در زمینه آموزش در طول بحران مالی سال های 2008 تا 2013، 15 درصد کاهش یافته است و این امر نشان می دهد که سیستم آموزش و پرورش در آینده می تواند صدمه ببیند.
قطر
بی بی سی در سال 2012 گزارش داد که قطر غنی از نفت، "تبدیل شده است به یکی از مهمترین بازیکنان در زمینه نوآوری آموزشی، حمایت از بسیاری از پروژه های اساسی از طریق تخقیقات دانشگاهی." این کشور به شدت در بهبود استانداردهای آموزشی به عنوان بخشی از برنامه چشم انداز 2030 خود به منظور خودکفایی کشور سرمایه گذاری می کند. مدارس با تأمین مالی دولتی آموزش های رایگان ارائه می دهند، اما فقط به شهروندان قطری و اکثر خارجی ها تمایل دارند فرزندان خود را به مدارس خصوصی ارسال کنند.
هلند
در مطالعه یونیسف در سال 2013، کودکان هلندی شادتر از همه در جهان بودند، که منجر به ایجاد رفاه آموزشی در سطح جهانی در میان دیگران شده است. مدارس به طور معمول تا سطح راهنمایی تکالیف زیادی را انجام نمی دهند و دانش آموزان فشار و استرس کمتری را گزارش می دهند. مدارس به مدارس مذهبی و مدارس دولتی "عادی" و تعداد کمی از مدارس خصوصی تقسیم می شوند.
سنگاپور
نمرات سنگاپور در آزمون PISA(برنامه ارزیابی دانشجویان بین المللی) فوق العاده است که هدف آن اندازه گیری و مقایسه عملکرد دانش آموزان در کشورهای مختلف است. با این حال، سیستم مدرسه همچنین به تحت فشار گذاشتن دانش اموزان و قرار دادن آنها در بسیاری از استرس ها در سن جوانی مشهور است.
بلژیک
بلژیک دارای چهار مدل مختلف از مدارس راهنمایی، با نام مدارس راهنمایی عمومی، مدارس راهنمایی فنی، مدارس آموزش راهنمایی حرفه ای و موسسات آموزش راهنمایی هنر است. کمیسیون فلوبرتی در ایالات متحده که مبادلات دانشجویی را با بلژیک و لوکزامبورگ سازماندهی می کند می گوید: "آموزش و پرورش دارای اولویت های مهم و بزرگترین سهم بودجه سالانه دولت های منطقه ای در بلژیک است. سیستم های مدارس دولتی و خصوصی برای همه کودکان بین سنین 4 تا 18 ساله، با هزینه کم و یا بدون هزینه است.
سوئیس
فقط 5٪ از کودکان در مدارس خصوصی در سوئیس شرکت می کنند. درسها به زبانهای مختلفی بسته به منطقه ای که در آن زندگی می کنند در سوئیس تدریس میشوند . زبانهای رایج، زبانهای آلمانی، فرانسوی یا ایتالیایی زبان های رایج کشور هستند. از مقطع راهنمایی دانش آموزان از نظر توانایی جدا می شوند.
فنلاند
فنلاند به طور مرتب دررتبه بندی سیستم های آموزشی جهانی بالاترین رتبه را دارد و به دلیل نداشتن سیستم های محدود معروف است همه دانش آموزان، بدون در نظر گرفتن توانایی آنها، در یک کلاس تدریس می شوند. در نتیجه، شکاف بین ضعیف ترین و قوی ترین دانش آموزان در جهان کمترین است. مدارس فنلاند نیز تکالیف کمی به دانش آموزان می دهند و تنها یک آزمون اجباری در سن 16 سالگی دارند.
- توضیحات
- بازدید: 1377
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان