چاپ
حجامت خشک یا بادکش - 4.0 out of 5 based on 1 vote

حجامت خشک یا بادکش

حجامت خشک یا بادکش به دو نوع تقسیم می شود. نوع اول بادکش سرد که در این روش خلاء مورد نیاز توسط پمپ مکنده (ساکشن الکتریکی یا مکتنیکی) بدون حضور گرما و اتش روی بدن ایجاد می شود و تاثیر آن 30-40 درصد کمتر از بادکش گرم است. اما نوع دوم بادکش گرم استف در این روش نقاط مختلف بدن به منظور انبساط عروق بدن و رفع انسداد عروق و متمرکز نمودن سم وارد شده بر بدن و جلوگیری از پراکنده شدن سم به سراسر بدن، تزریق اکسیژن و ماساژ عمیق بدن که در این صورت با چرخش بادکش همراه با عضله متورم شده روی سطح بدن همراه خواهد بود، بادکش می شود.

 

حجامت خشک یا بادکش

روش بادکش گرم

بادکش گرم روش های مختلفی دارد اما ما دو روش را در اینجا می آوریم:

1-پنبه را می گذاریم سر قیچی و قیچی را می بندیم و پنبه را الکلی کرده و آن را آتش زده و می برید داخل لیوان و بعد پنبه آتشی سر قیچی را از داخل لیوان در می آورید و همان لحظه تا هوای داخل لیوان عوض نشده سریع لیوان را می گذارید روی موضعی که می خواهید بادکش کنید.

2-یک قطره آب ته لیوان می ریزید سپس یک تکه پنبه روی ان می گذارید این قطره آب به خاطر آن است که وقتی لیوان روی بدن قرار می گیرد، پنبه به لیوان بچسبد و برنگردد بنابراین قطره آب نباید خیلی کم باشد و نه آنقدر زیاد که پنبه خیس شود سپس پنبه را اتش زده و لیوان را روی موضعی که می خواهید بادکش کنید می گذارید، همین که آتش خاموش شد عمل بادکش بوجود می آید. این روش از همه روش ها آسان تر است.

 

حجامت خشک یا بادکش

در بیماری های زیر از بادکش استفاده می کنیم

1-تنگس نفس: در تنگی نفس از بادکش ریه استفاده می کنیم و می تواند 70 درصد کمک کند. بادکش ریه با کتف فرق دارد، در بادکش ریه لیوان بر روی ریه ها گذاشته می شود اما به کل ریه ها گذاشته نمی شود چون اگر همزمان به کل ریه ها گذاشته شود ریه ها باز نمی شوند.

2-کمردرد: خیلی از کمردرد هایی که امروزه وجود دارد از نوع فرورفتگی کمری است یعنی کمر بیش از حد به داخل فرورفته است. در اینصورت از روی همان مهره های فرورفتگی می گذاریم و با این عمل 70 درصد تا 90 درصد درد های مزمن را از بین می بریم.

 

3-انحراف ستون فقرات: اگر ستون فقرات انحراف به راست داشت بادکش را به چپ کمر می گذاریم  و اگر انحراف به چپ داشت بادکش را به سمت راست می گذاریم.

 

حجامت خشک یا بادکش

4-برآمدگی کمر: در برآمدگی کمرف بادکش را در اطراف برآمدگی می گذاریم.

5-چاقی: در بادکش وسیع شکمف لیوان را در تمام نقاط شکم بجز روی ناف می گذاریم و شخص حتما در حالت خوابیده باشد و اگر بر روی ناف گذاشته شود باعث دردهای ماندگار و حتی فتق های نافی می شود. این مورد از بادکش را در درمان تکمیلی چاغی موضعی استفاده می کنیم، اگر چاقی متراکم باشد بهتر جواب می دهد چون بادکش آن موضع باعث خون رسانی به آن موضع می شود و در نتیجه سوخت و ساز در آن نقطه می گردد (یک روز در میان تا 6 ماه). افراد چاق نوعا بلغمی هستند پس ما باید از گرمی ها هم استفاده کنیم و بادکش تیرویید هم بکنیم (7 تا 14 مرحله) چون این افراد کم کاری تیرویید دارند. در کسانی که کوتاهی قد دارند از بادکش تیرویید استفاده می کنیم (تا زیر 18 سال خوب جواب می دهد) اما تیرویید را نباید بیش از حد تحریک کرد و یبوست این افراد هم باید رفع شود و از روغن های موضعی هم استفاده می کنیم چون گرمای روغن باعث می شود که خونرسانی به آن موضع بیشتر شود. در درمان چاقی باید از کل سیستم شروع بکنیم نه فقط موضعی.

 

6- اگر بیمار در روز یک تا سه بار دفع نداشته باشد و یا معده به سختی کار کند یبوست دارد. در این صورت برای رفع یبوست از بادکش شکم  و کمر استفاده می کنیم اما صرف بادکش نباید باشد، اگر بیماری سوداوی هم باشد، از سودازا هم استفاده می کنیم و یا اگر اختلالات عصبی داشته باشد از داروهای اعصاب استفاده می کنیم چون این ها در یبوست نقش دارند. از روغن های موضعی هم کمک می گیریم مثل روغن بادام تلخ. یکی از علل یبوست در جامعه ما استفاده مکرر از برنج است، چون برنج سرد و خشک است و گوارش را خشک می کند اما اگر از مصلحش استفاده کنیم یبوست ایجاد نمی شود مثل زیره و زعفران. اگر یبوست بیمار را برطرف کنیم 60 درصد بیماری اش را درمان کرده ایم.

7- در بیماری انسداد بول یا بی اختیاری بول (ادرار)، بادکش زیر شکم و بادکش شکم انجام می دهیم.

8- در عفونت ها هم اطراف عفونت را بادکش می کنیم چون عفونت اگر در جایی باشد یعنی سیستم ایمنی در آن ناحیه فعال نیست و بادکش باعث به کار افتادن سیستم ایمنی بدن می شود و همچنین خون رسانی را نیز افزایش می دهدف چون در خیلی از موارد عدم خون رسانی باعث رشد عفونت می شود. اگر عفونت در رحم باشد از واژینال عسل شبانگاه و یا زرده تخم مرغ محلی و آنتی بیوتیک ها نیز استفاده می کنیم مانند خوراک دوسین، اسفند و نعناع.

 

حجامت خشک یا بادکش

9- در کولیت های کلیه هم می توانیم از بادکش کلیه استفاده کنیم اما هر شکم دردی را نباید بادکش کرد مثلا در انسداد های روده، پیچش روده یا چسبندگی رحم نباید بادکش گذاشته شود.

10 در درمان قوز کتف از بادکش کتف و روغن مالی مداوم بادام تلخ استفاده می کنیم.

11- درمان سردر میگرنی نوع سرد از بادکش کتف استفاده می کنیم اما در میگرن نوع گرم از حجامت کتف کمک می گیریم.

12- در درمان خواب رفتن دست و پا: این خواب رفتن ها علت های مختلفی دارد، یا از غلظت خون است یا چربی خون بالا است یا بلغم آن شخص بالا است و یکی از راه های دفع بلغم بادکش موضعی است 0یک روز در میان)

 

حجامت خشک یا بادکش

13- در درمان سرماخوردگی (سه روز پی در پی) روغن مالی گرم کتف و گردن و بادکش کتف و بادکش عام و مالیدن اسانس نعناع به پیشانی و بوییدن اسانس نعناع انجام می دهیم. کسانی که خودشان و بچه هایشان را حجامت می کنند یا دچار سرماخوردگی نمی شوند یا اگر بشوند خیلی خفیف خواهد بود.

14- در خستگی های شدید یا اسپاسم های عضلانی بادکش موضعی باعث انبساط عضلانی می شود و در نتیجه اسپاسم بر طرف می گردد.

15- در طبع ها و بیماری های سرد بادکش عام و کتف باعث می شود پشت گرم شود و اگر پشت گرم شد مثل این است که تمام بدن گرم شده است.

16- در زانو درد ها در مورد کسانی که لاغر هستند نباید بادکش را روی کشکک زانو بگذاریم چون فشار منفی باعث می شود فشار به آن موضع برسد و درد بیشتر شود اما در زانو هایی که چاق هستند و یا ورم دارند می توانیم روی کشکک را بادکش کنیم و در هیچ موردی نباید پشت زانو را بادکش کنیم.

 

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)
بازدید: 974
افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال