نیایشگاه خاندان مدیچی در فلورانس
نیایشگاه خاندان مدیچی در فلورانس
نیایشگاه خاندان مدیچی در فلورانس در نزدیکی کلیسای سن لورنزو هستند که در واقع آرامگاه خانواده و خاندان قدرتمند مدریچی به حساب می آید. این نیایشگاه در شهر بسیار زیبای فلورانس در کشور ایتالیا قرار دارد. نیایشگاه یا آرامگاه مدیچی دو بخش با نام های « اتاق های مقدس جدید» و «نیایشگاه شاهزادگان مدیچی» را شامل می شود که مورد دوم آرامگاه خانوادگی این خاندان است. این بخش در واقع قسمتی از باسیلیکا یا کلیسای سن لورنزو می باشد. در مورد خانواده ی مدیچی می توان گفت که یک خانواده ی قدرتمند ایتالیایی بودند در دوره ی رنسانس که طی قرن های 15 تا 18 میلادی بر شهر فلورانس حکومت می کردند. باسیلیکای سن لورنزو موجود در اینجا نیز کلیسای رسمی آنها به حساب می آمد. اولین نفری که در این نیایشگاه به خاک سپرده شد « جووانی دی بیچی د مدیچی» بود که بعد از مرگش درخواست کرد او و همسرش را در «نیایشگاه مقدس قدیمی» دفن کنند. در ساال 1429 جووانی در گذشت و او را در این نیایشگاه به خاک سپردند. نیایشگاهی که معماری آن را «فیلیپو برونلسکی» بر عهده گرفته بود.
بعدها در سال 1520 به این فکر افتادند که مکانی را برای مقبره ی خانوادگی خود تاسیس کنند. نام این مکان جدید را «اتاق مقدس جدید» (New Sacristy) نامیدند و در سمت دیگر کلیسا اتاقی شبیه به اتاق مقدس قدیمی ساخته شد. اتاقی که طراحی آن را میکل آنژ برعهده داشت. و اما تصمیم ساختن یک آرامگاه مجلل برای اعضای سلطنتی را کاردینال «جولیو دی مدیچی» اتخاذ کرد. پروژه ی ساخت این نیایشگاه در سال 1524 به پایان رسید. از انتهای کلیسای سن لورنزو می توان به این اتاق مقدس جدید دسترسی داشت. این نیایشگاه ها به سه بجش مجزا تقسیم می شدند: سردابه، نیایشگاه شاهزادگان و اتاق مقدس جدید.
در مورد این بخش ها می توان گفت که سردابه، جایی است که در آن اعضای خانواده که در جایگاه پایین ترین قرار داشتند را در آن دفن می کردند و عموما تشریفات خاصی در دفن آنها صورت نمی گرفت. این قسمت را در قرن نوزدهم سرو سامان دادند و امروزه سنگ قبرهای زیادی را می توانید در این قسمت مشاهده کنید. بخش «نیایشگاه شاهزادگان» گنبدی بزرگ بر روی خود دارد و طراحی این گنبد اثر «بوانتالنتی» است که در سال 1604 آن را ساخت. پروسه ی ساخت این قسمت در قرن بیستم میلادی به طور کامل به پایان رسید. در این قسمت 6 تن از دوک های بزرگ خاندان مدریچی به خاک سپرده شده اند. در اینجا می توانید سبک باروک فلورانس را در حد اعلای خود ببینید. اتاقی 8 ضلعی با شکوه و دکور مجللی که در طراحی آن بکار رفته است. برای طراحی قسمت گنبد آن بر این قرار بود که از سنگ لاجورد استفاده کنند. اما این کار نیمه کاره رها شد و ساخت آن در سال 1828 در دوره ی خاندان لورن با دیوارنگاری «پیترو بنونوتی» به پایان رسید که در واقع صحنه هایی ترکیبی از عهد قدیم و جدید را نشان می دهد.
همانطور که گفته شد طراحی اتاق مقدس جدید را به میکل آنژ سپرده بودند. این موضوع حاکی از این است که این خاندان تا چه انداز برای روشنفکران روز و هنرمندان ارزش و اجترام قائل بوده اند. در آن زمان که میکل آنژ بر روی مجسمه های تابوت کار می کرد، عازم رم شد و دیگر برنگشت، جر اینکه برای بعضی از آنها از جمله مجسمه ی دوک لورنزو و جولیانو توانست ساختن آنها را به پایان برساند. تعریف ها و تفسیرهای بسیار زیادی پشت این مجسمه ها نهفته است چرا که تاریخ و معماری زیادی را پشت سر گذاشته اند. یکی از بهترین آثار میکل آنژ تندیس مرمرین «شب» (Night) است که در اینجا می توانید از آن بازدید کنید.
قطعا فلورانس از انتخاب های حتمی شما در سفر به کشور ایتالیا خواهد بود. در اینجا می توانید از پل پونته وکیو، کلیسای جامع فلورانس، میدان سینیوریا و بسیاری جاذبه ی دیگر دیدن کنید. آنچه بسیار اهمیت دارد مدیریت زمان و یک برنامه ریزی صحیح برای جلوگیری از اتلاف هزینه و زمان می باشد. چهار مورد بالا را حتما در صدر بازدید های خود قرار دهید و با برای آشنایی با دیگر جاذبه های گردشگری کشور ایتالیا همراه باشید.
- توضیحات
- بازدید: 1074
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان