برترین اخبار فناوری در سال 2017

انفجار و آتش گرفتن Samsung Galaxy Note7

سامسونگ پس از سالها فعالیت به همراه اپل به عنوان دومین رقیب، در انتظار انتشار Galaxy Note7 خود بود. توجه داشته باشید که همه چیز بسیار عالی طراحی شده است - طراحی زیبا شیشه ای منحنی، صفحه نمایش با رزولوشن بالا، باتری بزرگ، بهترین دوربین ، مقاومت در برابر آب، اسلات کارت حافظه، جک هدفون و غیره - اما زمانی که فاجعه رخ می دهد.

اندکی پس از شروع به تحسین منتقدان، Note7 دچار یک حادثه بزرگ شد و سامسونگ یک فراخوان جهانی را صادر کرد. جایگزینی  باتری های "امن"  جدید قرار بود چیزهایی را حل کنند، اما آنها  شروع به آتش گرفتن کردند و در نهایت  سامسونگ را به طور کامل متوقف کنند.

برترین اخبار فناوری در سال 2017

اتومبیل های بدون راننده که به موتور های خود شتاب می دهند

این سال توسعه ماشین های بدون راننده بود که به موتور های خود شتاب منتقل می کنند. تسلا قول داده بود که Autopilot را به طور کامل در تمام خودرو های اتوماتیک به کار ببندد و اولین شرکت ساخت اتومبیل بود که اتومبیل های بدون راننده را در جاده ها راه اندازی کرد و از پیتسبورگ شروع کرد.

تولید کنندگان خودرو سنتی نیز در این اقدام شرکت کردند. آئودی نشان داد که چگونه پیشرفته تکنولوژی باعث شده تا این شرکت دیترویت را به موقعیت یک قطب تولید کننده تبدیل کند.

برترین اخبار فناوری در سال 2017

هک گسترده و بزرگ اتفاق می افتاد

متاسفانه هک های بزرگ در سال های اخیر نسبتا رایج شده اند، اما در سال 2016 آنها حتی موجب نگرانی بیشتر هم شده اند. سازمان های مختلف (از جمله ویکی لیکس) توانستند نقاط ضعف ایمیل های کاندیداهای سیاسی را با به صورت دقیق  برای به حداکثر رساندن پوشش رسانه ای ارائه دهند. شاید بدتر از همه، ظهور  Mirai DDoS است که با حملات عظیم به اینترنت آسیب زده است.

برترین اخبار فناوری در سال 2017

افزایش طول پخش مستقیم ویدئو در Facebook Live

کاربران فیسبوک از این پس می‌توانند به جای حداکثر دو ساعت، تا ۴ ساعت در این شبکه اجتماعی به صورت مستقیم ویدیو پخش کنند. نمایش ویدیو بدون کامنت یا نمایش تمام‌صفحه از دیگر ویژگی‌هایی هستند که به فیسبوک لایو اضافه شده‌اند."فیسبوک لایو" (Facebook Live) – امکان پخش مستقیم ویدیو در فیسبوک – دستخوش تغییراتی شده است: پخش تمام‌صفحه، حالت "فقط ویدیو" و افزایش زمان نمایش با آپدیت جدید به این سرویس اضافه می‌شود.

برترین اخبار فناوری در سال 2017

اپل در مقابل FBI

سازمان فدرال FBI‌ از اپل خواسته‌ است تا نسخه‌ی‌ iOS را که اسنودن استفاده می‌کرده است ناامن کنند تا آن‌ها بتوانند گذرواژه‌ی ۴-۶ رقمی آن‌ را به دست آورند بدون آن‌که به داده‌های گوشی صدمه‌ای وارد شود.

آقای کوک این حکم دادگاه را غیرقابل قبول خوانده که می‌تواند به آزادی‌ لطمه بزند که وظیفه‌ی حکومت محافظت از آن است. او در ادامه گفته ‌است این کمک به سازمان FBI‌ در بازکردن آیفون به طور پایه‌ای به معنای فراهم‌آوردن در پشتی برای رمزنگاری است؛ که این امر نیز به ناامن‌تر شدن محصولات منجر خواهد شد.

هیچ کس نمی خواهد توییتر را بخرد

چند سال قبل آینده ای بسیار روشن در برابر توییتر دیده می شد، مخصوصاً از این جهت که سه سال پیش، زمانی که این شرکت وارد بازار بورس شد و سهامش را به صورت عمومی عرضه کرد، مشتاقان بسیاری در پی خرید سهم های گران قیمتش بودند. شرکتی که چند سال پیش چنین وضعیتی را تجربه می کرد اکنون به نظر می رسد که راهی به جز واگذاری برایش باقی نمانده است. گویی پس از یاهو حالا نوبت به توییتر رسیده تا لقمه ای برای یک کمپانی بزرگتر شود.

فیس بوک یک قدرت جهانی می شود

فیس بوک در سال 2016 به طور چشمگیر قدرت گرفته و گاهی اوقات موجب ناراحتی شده است. مسنجر، برنامه پیام رسان فیس بوک، بیش از 1 میلیارد کاربر را گسترش داده است. این شرکت قدرت خود را پشت ویدیوی زنده قرار داده و کاربران فیس بوک را قادر می سازد تا از طریق تلفن های هوشمند خود زندگی خود را پخش کنند و دیدگاه خود را برای واقعیت مجازی نشان می دهد. و این فناوری هوش مصنوعی را عرضه کرد که می توانست عکس ها را به نابینایان توصیف کند.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال

مطالب مشابه

مالزی در یک نگاه

رفت و آمد در مالزی

تعطیلات در مالزی

مسجد ایرانیان در هند

سیکاندرا در هندوستان

ارگ آگرا در هند