بزرگ ترین بورس اوراق بهادار در دنیا
بزرگ ترین بورس اوراق بهادار در دنیا
بورس اوراق بهادار یک مرکز است که در آن مردم می توانند از طریق کارگزاران و معامله گرها، سهام و اوراق قرضه و اوراق بهادار را خریداری کنند ویا بفروشند. اغلب سنت اوراق بهادار سنت فروش و خرید است. با این حال، تجارت مدرن نیزدر حال حاضر از طریق شبکه های الکترونیکی برای سرعت بیشتر و هزینه های کمتر انجام می شود. این بدان معنی است که شبکه های ارتباطی الکترونیکی و سیستم های تجاری جایگزین نیز به عنوان مکان هایی برای تجاری مورد استفاده قرار می گیرند. خریداران و فروشندگان به نام سهامداران نامیده می شوند که ممکن است بسته به اینکه بازار گاوی یا خرسی باشد، سرمایه ای به دست آورده یا از دست بدهد. بورس اوراق بهادار معمولا توسط سرمایه گذاران برای شفافیت ترجیح داده می شود.
بورس های اوراق بهادار بزرگ از نظر منطقه
وال استریت سرمایه مالی ایالات متحده است. وال استریت بر بازارهای اصلی در سراسر جهان مالی و اقتصاد جهانی تاثیر می گذارد. دو تا بزرگترین مبادلات سهام در جهان، در نیویورک، ایالات متحده قرار دارد. بورس اوراق بهادار نیویورک که در 17 ماه می 1792 تأسیس شد، بزرگترین بورس اوراق بهادار در جهان است و ارزش سرمایه گذاری آن 19.223 تریلون دلار است. این یکی از دو بورس سهام و متعلق به Intercontinental Exchange است. حوادث قابل توجه بازار عبارتند از: سقوط وال استریت در سال 1929و سه شنبه سیاه 1987. دومین رتبه از لیست، NASDAQ با تکنولوژی سنگین است که در تاریخ 4 فوریه سال 1971، در نیویورک تاسیس شد، با سرمایه گذاری 6.831 میلیارد دلار که متعلق به NASDAQ است، و اولین مبادله با استفاده از سیستم الکترونیکی در تجارت است. رتبه نهم گروه TMX در کانادا است که در 1 ماه می سال 2008 با ارزش بازار 1.939 تریلیون دلار تاسیس شد. همچنین دارای بورس مونترال، NGX، بورس آکسفورد TSX و چند بورس دیگر است. رویدادهای بازار قابل توجه گروه TMX 2008 است که پس از مالکیت بورس اوراق بهادار مونترال توسط گروه TSX تاسیس شد.
قطب های مبادلات سهام در آسیا
چهارمین رتبه، گروه معاملات ژاپن است که در تاریخ 1 ژانویه 2013 با سرمایه گذاری 4.485 تريليون دلار آغاز شده است. این گروه با اوراق بهادار اوزاکا و بورس اوراق بهادار توکیو ترکیب شده است. رویدادهای بازار قابل توجه : JPX که در سال 2013 راه اندازی شد.رتبه پنجم در فهرست بورس اوراق بهادار شانگهای در چین مجددا در تاریخ 26 نوامبر 1990 پس از یک وقفه 41 ساله تاسیس شد. با یک بازار سرمایه 3.986 تریلیون دلاری. رویدادهای بازار قابل توجه شامل تاسیس اولین بورس اوراق بهادار چین در سال 1891 بود، در سال 1904 ثبت نام آن به عنوان بورس اوراق بهادار شانگهای، در سال 1941 هنگامی که عملیات به دلیل اشغال ژاپن متوقف شد و بسته شدن آن در سال 1949 در طول انقلاب چین. ششمین رتبه مربوط به بورس اوراق بهادار هنگ کنگ در هنگ کنگ SAR China، در سال 1891 با سرمایه گذاری 3.325 تریلیون دلار، متعلق به مبادلات هنگ کنگ است. رویدادهای بازار قابل توجه شامل تغییر نام آن به عنوان بورس اوراق بهادار هنگ کنگ. هشتمین بورس اوراق بهادار شنژن در چین است که در 1 دسامبر سال 1990 با سرمایه گذاری 2.285 تریلیون دلار سرمایه گذاری شده است. همچنین دارای مبادات تکنولوژی، ChiNext است که در تاریخ 23 اکتبر2009 تأسیس شد.
مراکز مبادلات سهام اروپا
سومین رتبه این فهرست بورس اوراق بهادار لندن در بریتانیا و ایتالیا است که در سال 1801 تأسیس شده و دارای سرمایه 6.187 تریلیون دلار است. رویدادهای بازار قابل توجه شامل مالکیت 2007 Borsa ایتالیا، سال 2009 مالکیت فناوری اطلاعات هزاره، و سال 2011 ادغام باTMX Group می باشد. هفتمین رتبه، انگلستان، بلژیک، پرتغال، فرانسه و هلند که در تاریخ 22 سپتامبر 2000 تاسیس شد و با سرمایه بازار 3.321 تریلون دلار بود. رویدادهای قابل توجه بازار شامل ادغام با NYSE در سال ۲۰۰۷ و مالکیت بورس اوراق بهادار بین المللی NYSE Euronex 2013 می باشد. رتبه دهم Deutsche Borse AG در آلمان است که در سال 1992 با سرمایه بازار 1،762 ترلیون دلار تاسیس شد که بورس اوراق بهادار فرانکفورت و Scoach را تاسیس کرد و در فرانکفورت واقع شده است.
مبادلات سهام در کشورهای توسعه یافته و همچنین مراکز مبادلات در کشورهای در حال توسعه، به عنوان فشارسنج هایی از اقتصاد ملی آن کشورهاست. علاوه بر این، بزرگترین بورس های سهام نقش مهمی در اقتصاد جهانی ایفا می کنند. بورس اوراق بهادار منبع تامین مالی برای پروژه های ملی و بین المللی است که برای توسعه اقتصادی بسیاری از کشورهای در حال توسعه مورد نیاز است. در کشورهای در حال توسعه، بورس اوراق بهادار نیز در مراحل توسعه است، اما بورس اوراق بهادار در کشورهای توسعه یافته به تکامل رسیده است و حامیان اصلی اقتصاد کشور است. رشد بازار مالی برابر با استانداردهای بالاتر برای زندگی و همچنین ایجاد شغل های بیشتر برای جمعیت کشور است. بازارهای مالی رشدیافته در تامین مالی پروژه های بین المللی کمک می کند که این به نفع بسیاری از کشورها به طور کلی است. این کمک مالی همچنین فقر و بیسوادی را کاهش می دهد.
- توضیحات
- بازدید: 662
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان