اژدها در سریال سوپرنچرال
اژدها در سریال سوپرنچرال
اطلاعات فیلم:
نام سریال: ماورا الطبیعه (supernatural)
تهیه کننده: اریک کرایپ
بازیگران: جنسن اکلس، جرد پادکلی، میشا کالینز، مارک شپرد
سریال سوپرنچرال در ژانر وحشت و جنایی در سال 2005 شروع به کار می کند. داستان کلی این سریال کارهایی است که دو برادر با نام سم و دین وینچستر برای مبارزه با هیولاها، جادوگران و شیاطین انجام می دهند. در کنار این داستان کلی، یک رشته ی به هم متصل کننده از اتفاقات در فصول مختلف وجود دارد که تقدیر این دو برادر است.
وقتی روح سم به بدنش باز می گردد او تصور می کند تازه از قفس لوسیفر در جهنم آزاد شده است. او هیچ به یاد نمی آورد که در این مدت چه اتفاقاتی افتاده است و برای اولین بار در این مدت احساس گرسنگی و خواب می کند. دین و سمی که به حالت های نگران، دقیق، باهوش و مترحم پیشین بازگشته است به شهری می روند که دختران باکره در آن دزدیده می شوند. آن ها با کمک بابی و راهنمایی یک متخصص قرون وسطی می فهمند مسئول این دزدی ها اژدها هستند و برای کشتن اژدهایان نیاز است که شمشیری داشته باشند که در خون اژدها ساخته شده باشد. به خاطر خطراتی که اژدهایان در قرون وسطی داشتند، تعدادی از این شمشیرها در آن زمان ساخته شد که معروف ترین آن ها اکسکالیبور است که در تخته سنگی در انگلستان قرار دارد و اگر یک شوالیه بتواند آن را خارج کند، به پادشاه انگلیس تبدیل می شود.
یکی دیگر از این شمشیرها شمشیر برانزویک است که متعلق به دوک برانزویک یا کارل ویلیهام فردیناند بود. دوک برانزویک یکی از اشراف زادگان بریتانیا بود که فردی شریف اما مرموز محسوب می شود که نشان افتخار اژدهاکش را از آن خود کرده بود. شمشیر او در گذر تاریخ گم شده و در دست مافیای عتیقه قرار داشت و از شانس سم و دین به این متخصص قرون وسطی رسیده بود. دین شمشیر را هر چند ناقص از او می گیرد و همراه سم برای شکار اژدها راهی می شوند اما یکی از آن ها همراه یکی از دختران باکره فرار می کند و موفق می شود برزخ را باز کرده و مادر همه ی هیولاها را از درون برزخ آزاد کند.
اژدها یکی از موجودات باستانی است که تقریبا در تمام اساطیر حضور جدی داشته است. اگر از شرق ژاپن شروع کنیم و به سمت انگلستان در اروپا حرکت کنیم، اژدها از موجودات برکت آور که نشان بخت و اقبال هستند، به موجوداتی خطرناک که انسان ها را می کشند تبدیل می شوند. در چین و ژاپن اژدها حتی مقدس است و نشان خاندان پادشاهی. اما در ایران یک موجود خبیث و اهریمنی است که قهرمان ایرانیان یعنی رستم در طول هفت خان او را می کشد. در یونان هم هرکول در یکی از خان های دوازده گانه اش با یک اژدها رو به رو می شود. در آلمان زیگفروید یک اژدها را می کشد و با حمام کردن در خون اژدها رویین تن می شود. نهایتا در انگلیس اژدهایان یکی از دشمنان شیطانی خاندان سلطنتی و به خصوص ملکه بودند. مرلین به عنوان محافظ سلطنت انگلیس یک اژدها را می کشد و پس از ان اکسکالیبور را درون سنگی از خود به جای می گذارد تا اگر روزی دوباره نسل آرتور در انگلیس به خطر افتاد شخصی از نسل او شمشیر را بیرون بکشد و از انگلیس دفاع کند.
- توضیحات
- بازدید: 636
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.




































































































نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان