بیماری واریس و درمان آن با ورزش


بیماری واریس یکی از بیماری های قلبی است که علت آن اختلال دریچه سیاهرگ بوده و در پشت زانو ، قوزک پا و پایین ساق پا ظاهر می شود. در نتیجه رگ های بدن برآمده شده و در ظاهر پوست نمایان می شود. علت این مشکل لباس های تنگ ، نارسایی گوارشی ، یبوست، ایستادن یا نشست بسیار ، وزن زیاد،و به مدت طولانی است. بنابراین اگر کارتان طوری است که در حالت نشسته و یا ایستاده به مدت زیاد هستید کافیست تا اقدامات لازمه برای جلوگیری از ابتلا به واریس را انجام دهید. از نظر پزشکی سیاهرگ هایی که به سطح پوست نزدیک هستند خطرناک نیستند اما جزو علائم هشدار دهنده محسوب می شوند. مهندسی پزشکی برای درمان واریس جوراب های تنگ، محکم و مخصوص واریس را تولید کرده اند.

بیماری واریس و درمان آن با ورزش


اضافه وزن و چاقی، غذاهایی با فیبر کم و نمک زیاد، کفش پاشنه بلند، قرار دان پاها روی هم از عوامل تشدید کننده واریس است.
توجه کنید که هنگام خونریزی رگ های واریسی درد یا ورم ناگهانی پاها ، برآمدگی در سیاهرگ واریسی و یا نزدیک آن ها باید فورا به پزشک مراجعه کنید. اگر سعی کنید که رگ های واریسی را با دست و ماساژ محو کنید، خون متحرک لخته شده و به اصطلاح آمبولی می شود. آمبولی نیز باعث سکته قلبی یا مغزی شده و یا سبب انفارکتوس ریوی می گردد. پزشکان برای درمان واریس جراحی، دارو، لیزر، اسکلروتراپی یا تزریق دارو به داخل رگ، رادیوفرکوئنسی و ورزش را توصیه می کنند. زالودرمانی اصلا برای درمان واریس توصیه نمی شود چرا که باعث ایجاد عفونت روی پوست خواهد شد.

بیماری واریس و درمان آن با ورزش


ورزش راه حل مناسبی برای درمان واریس است. البته لازم به ذکر است که بدانیم گاها ورزشکاران حرفه ای ممکن است به واریس و نارسایی رگ ها مبتلا شوند و برخی از حرکات ورزشی خطر ابتلا به واریس و ناهنجاری های مربوط به رگ ها را بالا می برد. پس اگر از واریس رنج می برید، آگاه باشید که چه ورزش هایی برای درمان مؤثر و به بهبود وضعیت کمک کننده است. هنگامی که ورزش می کنید خون از سمت ماهیچه ساق پا و سیاهرگ ها به طرف قلب پمپاژ می شود، بنابراین هر چه قدر ماهیچه ساق قوی تر بوده خون بیشتری را به طرف قلب پمپ می کند و خطر ابتلا به بیماری واریس را کم می کند.

بیماری واریس و درمان آن با ورزش


ورزش 1: راحت ترین ورزش پیاده روی و پنج روز در هفته می باشد.
ورزش 2: سرعت گردش خون را با دویدن بیشتر کنید.
ورزش 3: وزنه زدن همراه با بازدم
ورزش 4: در صورت حضور در وسیله نقلیه کافیست پاها را از مچ به سمت راست و به سمت چپ بچرخانیم. در ابتدا در جهت ساعتگرد و سپس در جهت پاد ساعتگرد پا را حرکت می دهیم.
ورزش 5: پاها را به سمت جلو می کشیم. مچ پاها را طوری خم و راست می کنیم که زاویه بین قسمت کف پا و ساق کمتر از ۹۰ درجه شود به علاوه کف سر پنجه پا باید به سمت سقف متمایل گردد. در مرحله ی بعدی باید پاها را از مچ راست کنیم در حالی که سرپنجه پایمان به سوی زمین کشیده شود.
ورزش 6: پاها راکنار هم قرار داده و متناوبا روی پاشنه و پنجه پا می ایستیم.

بیماری واریس و درمان آن با ورزش

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال

مطالب مشابه

هتل آدم و حوا آنتالیا

تماس با ما

همکاری با ما

تور کیش 3 شب و 4 روز

تور کیش با پرواز ماهان

تور دبی با پرواز ماهان