سریال سوپرنچرال و زنای با محارم
سریال سوپرنچرال و زنای با محارم
اطلاعات فیلم:
نام سریال: ماورا الطبیعه (supernatural)
تهیه کننده: اریک کرایپ
بازیگران: جنسن اکلس، جرد پادکلی، میشا کالینز، مارک شپرد
سریال سوپرنچرال در ژانر وحشت و جنایی در سال 2005 شروع به کار می کند. داستان کلی این سریال کارهایی است که دو برادر با نام سم و دین وینچستر برای مبارزه با هیولاها، جادوگران و شیاطین انجام می دهند. در کنار این داستان کلی، یک رشته ی به هم متصل کننده از اتفاقات در فصول مختلف وجود دارد که تقدیر این دو برادر است.
قسمت بعدی سریال سوپرنچرال با اتفاقات عجیبی که در یک خانه می افتد، شروع می شود. برادران وینچستر فکر می کنند این خانه روح زده شده و افرادی که برای زندگی به آن جا آمده اند در خطر هستند. اما وقتی می بینند روح از خط نمک می گذرد، می فهمند که او یک انسان است و به همراه برادرش کسانی که به آن جا می آیند را می ترسانند تا خانه ی خود را حفظ کنند. بعد از مدتی معلوم می شود این خواهر و برادر نه تنها حاصل زنای با محارم هستند، که خودشان هم مورد تجاوز و شکنجه قرار گرفته اند. سم و دین موفق به کشتن آن ها می شوند و دین اعتراف می کند او هم کسانی را شکنجه می کرده و از آن ها هیولاهایی مانند همین بچه ها می ساخته است.
زنای با محارم یکی از رسوم بسیار قدیمی در خانواده های پادشاهی بوده است. این رسم که هدفش نگه داشتن خون اصیل درون خانواده و عدم ورود دیگران به این دایره بوده است، گستره ی بسیار بزرگی را شامل می شده است. گزارشاتی از زنا و ازدواج با محارم از سومر، بابل، مصر، ایران و روم وجود دارد. از افراد مشهوری که چنین رسمی را اجرا کردند رامسس اول و دوم و سوم در مصر، سارگون و فرزندانش در بابل، داریوش و سلسله ی هخامنشی پس از او در ایران و کالیگولا در روم است.
ادیان ابراهیمی به شکل جهان شمول ازدواج با محارم را رسمی شیطانی می پنداشتند و آن را نهی می کردند. حدود زنای با محارم در اسلام و مسیحیت مشابه یکدیگر است اما در یهودیت شامل فرزندان عمو، عمه، خاله و دایی هم می شود. اولین مقابله با زنای با محارم توسط نوح رخ داده است که پادشاه سومر را از این کار نهی کرد. به خاطر شیطانی بودن این عمل روایات گفته اند دجال کسی خواهد بود که حاصل زنای با محارم است. روایاتی از انجام چنین عملی در ابتدای تاریخ ادیان سامی، یعنی زمانی که آدم و حوا پا بر روی زمین گذاشتند وجود دارد، اما خود ادیان سامی به شدت آن را رد می کنند، ولی دلیلی برای اثبات این که چنین اتفاقی در زمانی که ابتدا یک زن و شوهر پای بر زمین گذاشتند نداشتند. امروزه ازدواج با محارم بیشتر به علت مسائل پزشکی نهی می شود.
- توضیحات
- بازدید: 2838
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.






































































نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان