رفع مشکلات پوستی با شاه تره
رفع مشکلات پوستی با شاه تره
شاه تره (Fumaria officinalis) گیاهی از تیره شقایقیان و دارای طبیعت گرم و خشک می باشد. گیاهی شاطره در طب سنتی بسیار پر کاربرد می باشد. در ادامه با این گیاه شفا بخش آشنا شوید. فواید شاه تره شاه تره دارای ترکیباتی چون فوماریک اسید، فلاونوئیدها، کلوروژنیک و کافئیک اسید، تانن، آمینو اسید ها و رزین می باشد. شاه تره به واسطه داشتن ترکیبات زیر در سلامتی دستگاه های مختلف بدن نقش موثری دارد از خواص سلامت بخشی شاه تره و عرق حاصل از آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:
1_ سم زدایی و تصفیه کنندگی گیاه شاه تره به واسطه وجود ترکیباتی چون فوماریک اسید دارای اثر تصفیه کنندگی و سم زدایی بر روی اندام هایی چون کبد و کلیه می باشد. در نتیجه در مورد بیماری های پوستی چون بثوارت جلدی، اگزما، پسوریازیس، چرک و آکنه می تواند مفید واقع شود. در طب سنتی می توان گیاه شاه تره را با برگ های گرده ترکیب نموده و به عنوان درمان موضعی برای زخم ها و بریدگی ها و و خراش ها مورد استفاده قرار داد.این گیاه در بعض اوقات ممکن است جهت درمان بیماری هموروئید مورد استفاده قرار گیرد. در درمان کهیر به وسیله شاه تره بهتر است که شاه تره را با سدر ترکیب کرده و با ماست آغشته نموده و به صورت موضعی استفاده نمایند. اگر از شاه تره جهت جوش ها و زخم دهان استفاده می گردد بهتر است جوشانده شاه تره را استفاده نمود. شاه تره برای رفع سوزش گزیدگی زنبور مفید است که باید به صورت موضعی استفاده شود.
2-مدر مدر بودن شاه تره به معنی ادرار آور بودن آن است. برای افرادی این خاصیت مفید است که به مشکل حبس ادرار در مثانه مبتلا هستند.
3_تقویت معده و روده تقویت معده و روده به وسیله آب برگ شاه تره و عسل و تمبر هندی می توان مفید باشد.
4_درمان یبوست کسانی که مشکل یبوست دارند می توانند از دم کرده شاه تره استفاده نمایند. اثرات جانبی شاه تره عرق شاه تره ممکن است در برخی افراد ایجاد حساسیت نماید بهتر است که در دوران بارداری و شیر دهی مصرف نگردد. همچنین مصرف بیشتر از یک هفته از شاه تره توصیه نمی گردد.
- توضیحات
- بازدید: 1034
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان