جلسه هشتم آموزش عملی ساخت پروژه پنل وب سایت شخصی با PHP

خب میرسیم به قسمت قرار دادن تصویر و ساخت دیتابیس اون و تغییرات دیتابیس های قدیم .
توجه کنید :
به طور کلی برای اینکه تصاویر رو ذخیره کنیم بهتره یک دیتابیس مخصوص تصاویر بسازیم و تمامی تصاویر سایت رو از اون طریق مدیریت کنیم ، تصاویر گالری و تصاویر پست ها و تصاویر دیگه که شاید نیاز داشته باشید تا ذخیره کنید .

حتی میتونید یک فیلد برای دیتابیس اضافه کنید که برای هر عکس توضیح داشته باشید یا دو تصویر که یکی با کیفیت بالا و دیگری با کیفیت پایین و خلاصه کلی امکانات دیگه که با یاد گرفتن همین آموزش پایه بقیش هم مثل آب خوردن دستتون میاد خب حالا میریم سراغ ساخت جدول تصاویر در همون دیتابیس قدیم .

برای شروع کار
یک جدول با نام image برای تصاویر سایت ایجاد می کنیم .
فیلد هایی که برای جدول نیاز داریم از این قرارند :
id – type – url – key
خب id که همون id همیشگی با قابلیت افزایش خودکار (A_I) و type نشان دهنده نوع تصویر است مثلا از نوع post یا از نوع gallery که به ما کمک می کند تا برای تفکیک و دریافت تصاویر راحتتر عمل کنیم .
url هم آدرس تصویر است ، وقتی تصویری رو آپلود می کنیم آدرسش رو درون جدول تصاویر ذخیره می کنیم .
Key هم نشان دهنده id یکتا از جدول پست ها یا جدول گالری هاست مثلا ما برای فلان پست تصویر آپلود کردیم پس لازمه id پست یا گالری ای که برای آن تصویر آپلود شده است هم ذخیره کنیم .
جدول image رو به شکل زیر ساختیم : 

جلسه هشتم آموزش عملی ساخت پروژه پنل وب سایت شخصی با PHP

خب اینم از جدول تصاویر
حالا میریم سراغ قرار دادن تصویر در برای پست ها
اول از همه یک ساختاری رو براتون تشریح کنم ، ببینید ما یک قسمت آپلود جداگانه درست می کنیم که اگر لازم بود تصویر یا فایلی در سایت آپلود شود از اون قسمت قابل انجام باشه و یک قسمت آپلود تصویر هم برای پست جدید خواهیم داشت پس قسمت آپلود جداگانه رو می نویسیم تا هم آپلود رو یاد بگیرید و هم مدیریت آپلود ها و بعد میریم سراغ قرار دادن تصویر برای پست و ویرایش تصویر و ...

یک قسمت به نام آپلود به پنل اضافه کنید
ت2
یک صفحه هم با همان کدینگ utf-8 به نام upload.php هم ایجاد کنید و به آن لینک بدهید
میریم سراغ فایل upload.php همان قالب قبلی رو حفظ کنید و موارد لازم مثل دیتابیس و چک لاگین رو همراه با کدینگ صفحه داشته باشید تا چیزهای جدید به آن اضافه کنیم .
اول همه این کد ها رو به فایل آپلود اضافه کنید :
ت3
دقت کنید که دو خط آخر برای راحتی کار ما می باشد ، همانطور که فایل بررسی لاگین رو جدا کردیم آدرس هایی هم که استفاده می کنیم را جدا می کنیم تا هرجای کارمون نیاز داشتیم دوباره بهش دسترسی داشته باشیم و دست و پا گیر نباشد .

همونطور که برای اکثر صفحات داشتیم برای صفحه آپلود هم یک فایل جداگانه برای اینترفیس در نظر می گیریم و یه این معنی که استایل فرم آپلود و المان های لازم را درون فایل نمایش میذاریم تا باز هم دست و پا گیر نباشد و مدیریت آن راحت تر باشد .
خب فایل upload.html رو بسازید و کد های زیر رو بهش اضافه کنید :
بقیه کد که تکراره و اون سه خطی که با آبی مشخص کردم رو توضیح میدم .
ت4
توضیح :
در خط اول همونطور که میبینید به این صورت باید فرم آپلود رو بسازیم تمام المان ها ثابت و فقط یک مورد enctype همونطور که توی کد هم میبینید .
توی خط دوم یک input با نوع فایل مشخص کردیم .
در خط سوم هم یک input با type=”hidden” مشخص کردیم این input به ما کمک میکنه تا اول از همه بفهمیم فرم ارسال شده یا خیر همونطور که قبلا توی ذخیره پست و ... دیدیم و همچنین مقدار فایل آپلود رو مشخص کنیم که از طرف کاربر قابل دور زدنه پس ریسک نمیکنیم و از طریق php سایز فایل رو چک می کنیم .
البته با جاواسکریپت و جی کوئری هم میشه حجم فایل رو بررسی کرد و از این نظر بازهم مطمئن نیست چرا که کاربر میتونه اجرای جاواسکریپت رو غیر فعال کنه پس حتما لازمه که به کاربر در مورد حجم ارسالی هشدار بدین و در نهایت در php حجم فایل ارسالی رو بررسی کنید .

تا اینجای کار مقدمات رو اوکی کردیم در قسمت بعدی آموزش صفحه upload.php رو کد میزنیم .

 

جلسه هشتم آموزش عملی ساخت پروژه پنل وب سایت شخصی با PHP

جلسه هشتم آموزش عملی ساخت پروژه پنل وب سایت شخصی با PHP

جلسه هشتم آموزش عملی ساخت پروژه پنل وب سایت شخصی با PHP

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال

مطالب مشابه

تماس با ما

همکاری با ما

تور کیش با پرواز ماهان

تور دبی با پرواز ماهان

تور آنتالیا با پرواز ماهان

تور دبی ویژه شهریور 94 با پرواز ماهان