جلسه هفتم آموزش عملی ساخت پروژه پنل وب سایت شخصی با PHP
جلسه هفتم آموزش عملی ساخت پروژه پنل وب سایت شخصی با PHP
خب برای قسمت edit که چیز سخت تری نداره ؛ میریم سراغ آموزش ، در ادامه شکل زیر را می بینید .
این نمایی از نمایش پست ها به همراه حذف و ویرایش بود حالا باید ویرایش رو مدیریت کنیم ؛
جهت ویرایش هم باید اطلاعات پست رو بر اساس id بگیریم و در قالب فرم ارسال پست جدید اونو بیاریم و کاربر ویرایش کنه و اطلاعات رو ثبت کنه .
از صفحه newpost.html فرم مربوط رو به همون صورت کپی کنید تا اطلاعات php در بین آن قرار بدیم .
توی این قسمت فرقی با قسمت حذف پست وجود داره که دیگه لازم نیست که confirm داشته باشیم و در واقع confirm ما زمانیه که پست ارسال شده است پس همانطور که قبلا توضیح دادم مثلا $_POST[‘subject’] رو به عنوان نماینده میگیریم که متوجه بشیم باید فرم رو با اطلاعات برای ویرایش نمایش بدیم یا اینکه فرم ارسال شده است و حالا باید عمل ویرایش صورت بگیره و دیتابیس رو تغییر بدیم .
قسمت به قسمت کد رو توضیح میدم :
قسمت اول :
توضیح :
خب اول از همه توی همون فایل editpost.php.php باید قسمت ویرایش رو طراحی کنیم ؛ شرط بعدی که چک edit بودن action هست حوزه کد های ما رو مشخص می کنه .
در ادامه دو شرط داریم که شرط اول مشخص کننده این است که فرم نمایش داده شده برای ویرایش ارسال شده یا خیر اگر ارسال شده بود درون شرط اول عمل ویرایش رو با کوئری مربوط که توضیح میدم انجام میدیم و در غیر این صورت باید فرم ویرایش رو نشون بدیم و توضیحاتش رو در تصویر بعدی توضیح میدم .
قسمت دو :
توضیح :
همینطور که میبینید عینا کد دیزاین ارسال پست جدید رو کپی کردیم و در اینجا قرار دادیم ولی اینبار تفاوت اینجاست که باید اطلاعات پستی که میخوایم ادیت کنیم رو داخل input ها بذاریم .
برای این کار باید با استفاده از روشی که برای اتصال رشته ها یاد گرفتید که با کاراکتر (.) بود ؛ از مقدار های فیلد های دیتابیس استفاده کنیم و داخل قسمت های مربوط بذاریم.
قبل از این عملیات هم مثل جلسات پیشین با توجه به id ارسالی سطر پستی که باید ویرایش بشه رو دریافت کردیم .
نکته خیلی مهم :
توجه کنید که آدرس فرم ارسالی که دورش خط قرمز کشیدم باید id و action را همچنان همراه خود داشته باشد و در مرحله بعد متغیرهای POST هم با آن همراه می شود پس باید به همان آدرسی که در آن هستیم ارسال کنیم .
قسمت سوم :
توضیح :
خب توی این قسمت هم فرم با همان id و action و متغیر های POST ارسال شده است و ما با چک کردن فقط یکی از متغیر های POST همانطور که توضیح دادم به چه دلیل ،
خب حالا باز هم با یک کوئری دوباره مقادیر رو در دیتابیس ذخیره می کنیم ، توجه کنید اون قسمت هایی که دورش خط کشیدم خیلی مهمه و عامل بسیار از ارور هایی است که متوجه نمیشید پس توجه کنید که کاما رو جا نندازید .
با دستور UPDATE post SET writer=’new value’ WHERE id=’enter id’ میتونید مقادیر همان سطر که اطلاعاتش ویرایش شده اش دریافت شد را با مقادیر جدید آپدیت کنید .
قسمت بعدی هم توضیح داده بودم که به کاربر پیغام مناسب رو نمایش بدید .
- توضیحات
- بازدید: 714
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان