۱۰ کشور با بدترین سیستم آموزشی
۱۰ کشور با بدترین سیستم آموزشی
بچه ها دوست دارند از رفتن به مدرسه شکایت کنند، تکالیف زیادی دارند ویا معلم خود را دوست ندارند. اما در بسیاری از نقاط جهان، بچه ها به یک کلاس درس با یک معلم که مراقب آینده اشان باشد در یک ساختمان مناسب با کتاب و امکانات فراوان دسترسی ندارند. آنها به دلایل مختلف جنگ، فقر، نابرابری جنسیتی، بسیاری از بچه ها در سراسر جهان این فرصت را ندارند. در واقع 61 میلیون کودک مدرسه رو امروز در مدرسه نیستند.
دسترسی به مدارس با کیفیت یک مشکل است که در آفریقا سخت تر می باشد. در سال ۲۰۰۰، ۹ تا از ۱۰ کشور با بالاترین درصد کودکان که هرگز در مدرسه حضور نیافته بودند در آفریقا بودند. و امروز، ۱۰ کشوربا کمترین رتبه در فهرست شاخص تحصیلی گزارش توسعه انسانی سازمان ملل نیز آفریقایی هستند. در حالی که سال های اخیر شاهد ثبت نام مدارس منطقه بوده ایم، هنوز کشورهای فقیر با چالش های جدی روبرو هستند که از جمله آن دسترسی به آموزش، نگهداری بچه ها در مدرسه و تقویت یادگیری است. تصویری که از این کشورها به چشم می خورد، زیبا نیست، اما داستان های این کشورها نشان می دهد که همیشه بهبود، کمک و امید وجود دارد. آموزش می تواند زمینه ای را ایجاد کند که مردم یک زندگی پر بار داشته باشند. با این حال، سیستم آموزش در مقایسه با سطح بین المللی بسیار نابرابر است.
در بسیاری از نقاط جهان، کودکان به دلیل عوامل متعددی مانند جنگ و فقر نمیتوانند تجربه یادگیری عالی بدست آورند. با یک دیدگاه جهانی، در اینجا نگاهی به کشورهای پیشرو با سیستم های آموزشی ضعیف می اندازیم. با فهرستی از کشورهای با پایین ترین استانداردهای آموزشی شروع می کنیم.
بورکینافاسو
سازمان ملل متحد اعلام کرده که بسیاری از کودکان تنها تا کلاس 6 یا 7ام در مدرسه می مانند. بورکینافاسو نسبت معلم به دانش آموزان بالایی دارد و کمتر از 50 درصد بزرگسالان سواد دارند. با تشکر از حمایت دولت، بورکینا فاسو شروع به نشانه یابی برخی از این مسائل کرده است.
جمهوری افریقای مرکزی
دولت منابع زیادی را به نظام آموزشی اختصاص نداده است، که منجر به تعطیلی مدارس شده است، دانش آموزان فاقد امکانات اولیه مانند کتاب هستند و معلمان دستمزد خود را دریافت نمی کنند. نرخ حضور در مدرسه بسیارپایین است.
سیرالئون
بیش از نیمی از کودکان در نهایت قبل از سن بلوغ مدرسه را رها می کنند. متوسط فرزندان در سیرالئون تنها 3 سال را در مدرسه صرف می کنند. به دلیل تعداد زیاد ترک تحصیلان، سیرالئون نرخ بیسوادی بالایی دارد.
برمه
درگیری در برمه منجر به یک سیستم نا کارآمد شده است. نرخ بالای فقر حتی ثب نام در مدرسه را مشکل کرده است. کاهش بودجه اداره شده توسط دولت موجب شده است که هزینه ثبت نام که والدین پرداخت می کنند، به میزان قابل ملاحظه ای افزایش یابد. برمه دسترسی به تحصیل را برای بسیاری از اقلیت های قومی محدود کرده است. بسیاری از کودکان قبل از رسیدن به کلاس پنجم، ترک تحصیل می کنند.
مالی
احتمال بالایی وجود دارد که یک دانش آموز در مدرسه توسط معلمی آموزش داده شود که حتی تایید نشده است. در سال های اخیر، مالی قدم هایی را برای رفع مشکل نرخ معلمان به دانش آموزان برداشته است.همچنین افزایش ثبت نام در مدارس ابتدایی در حال افزایش است.
چاد
بحران پناهندگان در چاد، کشور را با کمبود منابع برای رسیدگی به نظام آموزشی مواجه کرده است. تقریبا نیمی از دانش آموزان قبل از کلاس چهارم مدرسه را ترک می کنند. مدارس چاد دارای نرخ دانش آموزبه معلم بالایی است و با فقدان معلم آموزش دیده مواجه است.
نیجر
کم سوادترین ملت جهان (فقط کمی بیش از 15 درصد از بزرگسالان می توانند بخوانند و بنویسند)، تنها 5.2 درصد از شهروندان دارای تحصیلات متوسطه و نزدیک به 31 درصد در ابتدایی ترک تحصیل کرده اند. در نیجر (و همچنین در گینه) آمار برای زنان جوان حتی بدتر است. در سال 2012، 70 درصد از فقیرترین دختران در این کشورها هرگز در مدرسه ابتدایی حضور نداشتند. برای کسانی که به مدرسه رفتند، یک کشمکش جدی مالی بود. امکانات و لوازم آموزشی تقریبا به میزان 75 درصد از هزینه های فقیرترین خانوار برای آموزش بود. کودکان نیجر به ندرت دو سال در مدرسه می مانند و کشور نیز به خاطر نرخ بی سوادی بسیار بالا شناخته شده است. برای کودکانی که موفق به ثبت نام شده اند، هزینه های بالای امکانات آموزشی و مدرسه به افزایش تعداد فقر کمک می کند.
گینه
گینه به دلیل هزینه های گران مدرسه شناخته شده است. با توجه به نابرابری درآمد در گینه، بیش از کسری از کودکان که در مدرسه ثبت نام کرده اند در نهایت ترک تحصیل می کنند.
جیبوتی
به طور متوسط، بچه های این کشور آفریقای شرقی تنها تا سن چهار یا پنج سالگی در مدرسه می مانند. مدارس تحت تأثیر ناکارآمدی کتاب های درسی و کمبود معلم هستند.
اریتره
به طور متوسط دانش آموزان تا قبل از اینکه 10 ساله شوند، از مدرسه خارج می شوند. اریتره در سال های اخیر نیز با کمبود معلم مواجه شده است
- توضیحات
- بازدید: 6275
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان