چند مرحله برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی

بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های در عصر حاضر است. دلیل عمده این‌گونه بیماری‌ها سبک زندگی اشتباه، عدم تغذیه مناسب، استرس و فشارهای عصبی و ... است. در این مقاله قصد داریم به مشکل جامعه کنونی یعنی بیماری‌های قلبی بپردازیم و توصیه‌هایی را جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی ارائه دهیم.

 

چند مرحله برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی

1_اندازه غذاخوردن خود را کنترل کنید
اینکه چه میزان غذا می‌خورید و اینکه به چه میزان کالری برای نیازهای بدن خود احتیاج دارید موضوعی بسیار حائز اهمیت است که باید به آن توجه کنید. از یک بشقاب کوچک برای کنترل مقدار کالری دریافتی خود استفاده کنید. بهتر است بخش‌های بیشتر این ظرف را به خوردن مواد غذایی مفید همچون میوه‌ها، سبزی‌ها و غلات کامل اختصاص یابد و قسمت‌های کوچکی از آن به خوردن غذاهای فرآوری شده و همراه سدیم بالا اختصاص یابد. تعداد وعده‌های غذایی خود را کنترل کنید.

 

چند مرحله برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی
2_میوه و سبزیجات بیشتر بخورید
سبزیجات و میوه‌ها منابع خوبی برای ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. این مواد غذایی دارای کالری پایین و فیبر بالایی هستند. میوه‌جات و سبزیجات حاوی مواد تشکیل دهنده‌ای هستند که می‌تواند از بیماری‌های قلبی پیشگیری کند. شما با خوردن میوه و سبزی می‌توانید اشتهای خود را برای خوردن غذاهای با کالری بالا کم کنید و این‌گونه ریسک دریافت انواع چربی‌های مضر و قندهای ساده را کمتر کنید. بهتر است میوه و سبزیجات را در یک ظرفی در مقابل چشمان خود در آشپزخانه یا هر مکان دیگر نگه دارید تا به یاد آورید که باید از آن‌ها استفاده کنید. از دستورالعمل‌هایی استفاده کنید که در آن‌ها کمتر از سرخ کردن میوه و سبزیجات بهره می‌گیرند.

3_دانه‌های کامل را انتخاب کنید
دانه‌های غلات کامل علاوه بر اینکه تأمین‌کننده کالری مورد نیاز شما هستند می‌توانند منبع خوبی از فیبر و سایر مواد مغذی باشند. شما با انتخاب غلات کامل و فراورده‌های آن‌ها با یک تیر دو نشان می‌زنید. هم کالری مورد نیاز روزانه خود را دریافت می‌کنید و هم اینکه از بسیاری فواید مواد مغذی سبوس آن‌ها بهره مند می‌گردید.

 

چند مرحله برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی
4_چربی‌های ناسالم را محدود کنید
محدود کردن دریافت میزان چربی‌های اشباع شده یک گام مهم برای کاهش کلسترول خون شما و کاهش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر است. سطح کلسترول خون بالا می‌تواند منجر به ایجاد پلاک‌ها در شریان‌ها شود که به نام آترواسکلروز نامیده می‌شود که می‌تواند خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. می‌توانید به جای استفاده از کره و چربی‌های اشباع شده و یا روغن‌های با اسید چرب ترانس از روغن‌هایی مانند روغن زیتون و یا کنجد جهت پخت‌وپز استفاده نمایید.
5_از منابع پروتئینی کم چرب استفاده کنید
گوشت‌های بدون چربی، ماهی، مرغ، تخم مرغ این‌ها منابع خوبی از پروتئین‌های سالم هستند. لبنیات هم می‌تواند منبع خوبی از پروتئین و دیگر مواد مغذی باشد به شرط آنکه از نوع کم چرب آن استفاده گردد. ماهی یکی دیگر از جایگزین‌های خوب برای گوشت‌های با چربی است؛ و انواع خاصی از ماهی‌ها دارای اسیدهای چرب امگا 3 هستند که می‌توانند چربی‌های خون را به عنوان تری گلیسیرید کاهش دهند. شما بیشترین مقدار اسید چرب امگا 3 را در ماهی‌های سرد آبی پیدا خواهید کرد، مانند ماهی قزل آلا، شاه ماهی و... منابع دیگر عبارت‌اند از کتان، گردو، سویا و روغن کلزا.

 

چند مرحله برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی
6_سدیم را در غذای خود کاهش دهید
دریافت مقدار بیش از حد سدیم باعث بروز فشار خون بالا می گردد. فشار خون نیز عاملی مهم و در واقع اصلی برای بیماری‌های قلبی عروقی به حساب می‌آید. انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند که: بزرگ‌سالان سالم بیش از 2300 میلی گرم (میلی گرم) سدیم در روز ندارند (حدود یک قاشق چای خوری نمک) اکثر بزرگ‌سالان به طور مطلوب بیش از 1500 میلی گرم سدیم در روز نیاز ندارند. برای این منظور بهتر است به جای استفاده از غذاهای کنسروی، نمک سود شده و فراوری شده از انواع تازه این غذاها استفاده گردد. نمک خود عامل طعم دهنده غذا است شما به جای استفاده از نمک باید به فکر یک طعم دهنده مناسب دیگر برای حفظ سلامتی خود باشید.

 

چند مرحله برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال

مطالب مشابه

تور ارزان قیمت ترکیه برای شهریور 94

تور ارزان قیمت کوش آداسی برای شهریور 94

دریافت تورهای لحظه آخری و نرخ ویژه از طریق تلگرام

نحوه پرداخت اینترنتی عوارض خروج از کشور

12 فایده انار برای سلامتی

مصرف ویتامین D بدون مصرف منیزیم هیچگونه سودی برای بدن ندارد!