جایگاه صنایع دستی ایران
جایگاه صنایع دستی ایران
حضور هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هدیه ۲۰۱۸
هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هدیه 2018 در توکیو پایتخت ژاپن شرکت خواهند کرد.این نمایشگاه قرار بود در دو هفته متوالی در خلیج توکیو برگزار شود از 31 ژانویه تا 3 فوریه و از 7 تا 9 فوریه - در نمایشگاه بزرگ بین المللی. به گزارش خبرگزاری مهر، این نمایشگاه با موضوع اصلی "زندگی شادتر با طراحی داخلی و مبلمان بهتر" همراه با هنرمندان صنایع دستی ایران برگزارشد. غرفه جمهوری اسلامی ایران در هفته دوم راه اندازی شد. نمایشگاه هدیه 2018 به طور گسترده ای توسط هنرمندان ایرانی به عنوان بهترین دروازه ورود به بازار صنایع دستی ژاپن مطرح است. عباس علی امامیه، نماینده مرکز اطلاعات گردشگری ایران، گفت که غرفه ایران به مساحت 54 متر مربع در نمایشگاه بزرگ صنایع دستی هنرمندان ایرانی قرار گرفت. او اضافه کرد که با 4،093 غرفه نمایشگاه هدیه ژاپن حتی بزرگتر از Paris Maison با 2،871 غرفه و نمایشگاه نیویورک با 2600 غرفه است. به گفته امامیه، نمایشگاه هدیه 2018 در مقایسه با سال قبل 22 درصد رشد داشته است. وی گفت: "هنرمندان ایرانی در نمایشگاه با هدف معرفی صنایع دستی ایران به خارج از کشور و آماده سازی زمینه هایی برای ایجاد همکاری با برخی گروه های تجاری بین المللی شرکت کردند. مقام ایرانی اظهار داشت که به منظور رقابت در نمایشگاه بین المللی مانند نمایشگاه هدیه 2018، کالاهای هنری ایران باید کیفیت بالایی داشته باشند. او گفت: "اگر ما بخواهیم سهمی در بازار جهانی داشته باشیم، باید تولید قطعات با کیفیت را به نمایش بگذاریم."
ایران دارای رکورد جهانی برای تعداد شهرهای شناخته شده صنایع دستی
یکی از مقامات رسمی می گوید: ایران در رتبه اول جهان قرار گرفته است، به دلیل تعداد شهرهای ثبت شده که برای صنایع دستی شان شناخته شده هستند. بهمن نامور مطلق، معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران (ICHTO)، می گوید که این کشور رکورد جهانی را از نظر تعداد شهر های ثبت شده که برای صنایع دستی شان شناخته شده هستند را دارد. وی گفت که پنج شهر ایرانی و یک روستا که به دلیل صنایع دستی خود شناخته شده اند، در سطح جهانی ثبت شده اند، به این معنی که ایران دارای رکورد جهانی در این زمینه است، نامورمطلق اشاره کرد که بسیاری از شهرهای ایران درخواست کرده اند که ثبت جهانی شوند زیرا ثبت جهانی صنایع دستی می تواند به توسعه بیشتر اقتصاد محلی کمک کند.او همچنین پیشنهاد کرد که یک مؤسسه پژوهشی برای معرفی و نمایش آثار هنری و صنایع دستی تاسیس شود.
مقامات صنایع دستی ایران روز دوشنبه در مراسمی به رسمیت شناخته شدن مریوان، شهری در غرب ایران، به عنوان شهر کلاش، یک نوع کفش سنتی، را جشن گرفتند. چند هفته پیش، سیرجان در استان کرمان به عنوان شهر جهانی قالی شناخته شد. روستای کلپرگان در جنوب شرقی استان سیستان و بلوچستان و همچنین شهر لالجین در استان همدان نیز مراکز دنیای سفال در نظر گرفته شده است. شهرهای مشهد، اصفهان و تبریز قبلا به عنوان شهرهای جهانی سنگ های قیمتی، صنایع دستی و فرش های دست ساز ثبت شده اند.
صادرات روسری های باتیکی به کشور های همسایه
روسری های باتیکی ساخته شده در شمال شرقی ایران اسکو، به کشورهای مختلف مانند ترکیه، آذربایجان، ترکمنستان و تاجیکستان صادر می شود. باتیک، یک روش رنگرزی مقاوم در برابر موم، در ساخت این شال است که کاملا دست ساز است و در اسکو در استان آذربایجان شرقی مورد استفاده قرار می گیرد. موم استفاده شده مقاوم در برابر رنگ است و بنابراین اجازه می دهد تا هنرمند به رنگ انتخابی با خیساندن پارچه در یک رنگ و حذف موم با آب جوش، و تکرارآن اگر چند رنگ مد نظر است برسد. ابریشم مورد استفاده در این شال نیز در اسکو بافته می شود.
دختران برای توسعه روستای دورافتاده خود صنایع دستی را آنلاین می فروشند
گروهی از دختران ایرانی از یک روستای دور افتاده در استان کمتر توسعه یافته ایران،به ابتکار جدیدی برای فروش صنایع دستی خود رسیدند که پول آن را در بخش آموزش و بهداشت روستای خود هزینه کنند. دختران از روستای سیدبار جدگال در استان سیستان و بلوچستان در جنوب شرقی ایران در اینستاگرام یک پیج برای فروش صنایع دستی خود ایجاد کرده اند.صنایع دستی از رسانه های اجتماعی به شدت مورد استقبال قرار گرفتند و دختران موفق به فروش بسیاری از آنها شده اند، طبق گزارشی فارسی توسط ایلنا. دختران می گویند که آنها پول را که برای بهبود آموزش و همچنین بخش های سلامت دهکده خود، صرف می کنند، به عنوان مثال، آموزش مردم بی سواد روستا و جمع آوری زباله.از طریق این پروژه جمعی در رسانه های اجتماعی، دختران در تلاش برای کاهش محرومیت شدید در روستای خود هستند.
- توضیحات
- بازدید: 485
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان