خواص دارویی گیاه بوقناق | طب سنتی اسلامی
خواص دارویی گیاه بوقناق
بوقناق گونه ای از گیاهان گل دار است و تقریبا دویست و پنجاه گونه را دربر می گیرد. درمان مرض قند به وسیله فعال کردن سلول های پانکراس و تحریک تولید انسولین از این سلول ها، از خواص دارویی این گیاه است بوقناق از نظر طبع در طب سنتی گرم و خشک است اما عده ای بر این باورند که طبع این گیاه سرد و خاصیت ضد سم دارد. تمام قسمت های ساقه و شاخه ها بال دار هستند و در کناره و نوک آن ها خار وجود دارد.
بوقناق عروق پوستی را باز کرده و پوست را شفاف می سازد. جوش صورت را به علت فعال کردن کبد و تصفیه ی خون از بین می برد. یبوست را از بین برده و به رود ه ها نرمی می دهد. بسیار مدر و جهت درمان ورم و سنگ کلیه و مثانه از آن استفاده می شود. توجه داشته باشید که خوردن آن باعث قطع ترشح شیر در مادران شیرده می گردد. بیماران قندی می بایست هر 4 ساعت یک استکان عرق بوقناق را میل کرده و اثرات معجزه آسای آن در درمان تدریجی دیابت را تجربه نمایند. عرق بوقناق و عرق زول بر فعال کردن و پاکسازی کبد و غدد فوق کلیه اثر داشته و موجب تحریک ترشح انسولین از لوزالمعده می شود.
عرق بوقناق برای پاک سازی کبد از سموم و بازکردن مجاری کبد به علت تاثیر مستقیمی که بر فعالیت های آنزیمی کبد دارد بسیار مفید است. عرق بوقناق بر غدد فوق کلیه اثر مفید دارد و در همکاری با کبد مفید برای افزایش انسولین و فعال کردن لوزالمعده و کاهش قند خون و درمان دیابت اثر اعجاب انگیزی دارد. به صورت عمومی میزان مصرف در هر ۲۴ ساعت حدود ۲ تا ۴ استکان معمولی است که البته با مشورت پزشک معالج یا مشاور، مقدار مصرف عرق بوقناق قابل تغییر است. به علاوه می توان میزان مصرف را به هر ۱۲، ۸ یا ۶ ساعت تنظیم نمود. می بایست هر استکان ۱۰۰ میلی لیتر در نظر گرفته شود و زمانی که میزان قند خون بیمار بیشتر از ۲۰۰ است می توان هر ۴ ساعت یک استکان مصرف نمود .
- توضیحات
- بازدید: 946
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان