خواص دارویی کشمش | کشمش و کنترل قند خون
خواص دارویی کشمش
کشمش انگور خشک شده است. کشمش یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد. اشخاصی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید و سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامینهای گروه ب و دارای خواص آنتی اکسیدانی است. از تخریب سلولی جلوگیری میکند. این ماده مقوی محتوی مقدار زیادی آهن می باشد. ششصد گرم کشمش، نود درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. یکصد گرم کشمش در حدود 88/1 میلی گرم آهن دارد، در حالیکه یکصد گرم گوشت گاو بین دو تا چهار میلی گرم آهن دارد.
کشمش برای کسانی که مبتلا به افسردگی، دلشوره، تشویش و مشکلات عصبی هستند، توصیه می شود چون این ماده غنی از کالری و ویتامینهای مختلف از جمله ویتامینهای گروه B است. کشمش همچنین تقویتکنندهی بدن است و باعث افزایش انرژی در فرد میشود. فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و از رشد غیر معمول سلولها جلوگیری، به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد رودهها کمک میکند و موجب کنترل قند خون در بدن میشود و برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است.
همچنین خوردن کشمش سستی و رخوت را از بدن دور و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن میشود، بدن را تقویت میکند، دهان را خوشبو میکند. متخصصان طب سنتی معتقدند خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون میدارد . کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان مفید است به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی توصیه می شود و منبع خوبی از ویتامین D و هورمون استروژن می باشد. کشمش باوجودی که شیرین است، بر دندان اثر مخربی نداشته و باعث خرابی دندان نمی گردد، دندانپزشکان می گویند که این میوه خشک، از فساد دندان جلوگیری و برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد مواد غذاییای که باعث شوند دستگاه گوارش دچار یبوست یا اسهال نشود، خوراکیهای مناسبی برای بدن هستند و از این منظر کشمش شامل هردو فیبر محلول و نامحلول بوده که باعث میشوند مواد زائد به راحتی در روده حرکت و فرد دچار یبوست یا اسهال نشود.
- توضیحات
- بازدید: 789
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان