خواص درمانی انگور فرنگی | انگور فرنگی برای درمان بیماریها
خواص درمانی انگور فرنگی
آیا تا به حال خشک شده قره قات یا انگور فرنگی را دیده اید. این میوه به صورت خشک شده در عطاری ها یافت می شود. از دم کرده انگور فرنگی را برای رقیق کردن خون استفاده می کنند چرا که مصرف آن از سکته قلبی جلوگیری می کند. انگور فرنگی در صنایع غذایی مانند کمپوت سازی ، مربا سازی ، خشک شده و طعم دهنده به مصرف کنندگان عرضه می شود. میوه انگور فرنگی، دارای 8.3 درصد شکر، 4.5 درصد پروتئین و 1 درصد کربن بوده و در هر 100 گرم از این میوه، 12میلیگرم ویتامین C وجود دارد.
از گلهای این گیاه برای رفع اسهال، بیماریهای قلبی استفاده می کنند و مصرف این گیاه گاها نقش محرک را ایفا می کند. دانههای انگور فرنگی به عنوان محرک در درمان سرفه نیز میتوانند استفاده شوند. از روغن دانههای این گیاه برای درمان عفونتهای ریوی استفاده می کنند. میوه بسیاری از گونههای این گیاه دارای ویتامین A، C و E، فلاونوئید و سایر ترکیبات فعال از نظر زیستی هستند همچنین منابعی غنی از اسیدهای چرب در میوهی این گیاه یافت میشود که در کمتر میوه ای یافت می شود. تحقیقات گسترده محققان و مقالات منتشر شده نشان داده است که این میوه میتواند احتمال ابتلا به سرطان را کاهش و در روند رشد سلولهای سرطانی اختلال چشمگیری را ایجاد کند.
ترکیبات شیمیایی خاص و منحصر به فرد انگور فرنگی در جلوگیری از استرس های اکسیداتیو مؤثر و در نتیجه مانع از بروز سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی میگردد. پوست انگور فرنگی غنی از آنتی اکسیدان ها و رنگهای طبیعی و مفید برای استفاده در صنایع غذایی است.
بهبود در درمان واریس و کمک به بهبود گردش خون مویرگها از دیگر مزایای استفاده از انگور فرنگی می باشد.
مصرف آب یا عصاره انگور فرنگی به صورت روزانه و یا به مدت چند ماه برای حل مشکلات گردش خون مثل شکنندگی مویرگی توصیه می شود. مصرف هر ماده ی مغذی ، اگر از حد بگذرد اختلالاتی را بوجود میآورد. بنابر این در مصرف این میوه زیاده روی نکرده و دقت کنید که اگر ناراحتی معده یا روده دارید ، به هیچ وجه از دم کرده ی انگور فرنگی استفاده نکنید. همچنین قبل از مصرف این گیاه به عنوان دارو، از افراد متخصص و آشنا به طب سنتی و دارویی راهنمایی بخواهید.
- توضیحات
- بازدید: 1404
نظرات
- هیچ نظری یافت نشد.
نظر خود را اضافه نمایید
ارسال نظر به عنوان مهمان