بیماری گال چیست؟

بیماری گال چیست؟
گال یک نوع بیماری مسری پوستی است که با حالت خارش همراه می‌باشد. اين بیماری بر اثر نيش زدن یک نوع کنه کوچک بر روي پوست بدن انسان، به ويژه نوزادان رخ داده و باعث آسیب دیدن و قرمز شدن منطقه آلوده‌ي پوست شده و همراه با خارش شديدي در آن ناحيه می باشد. گال یک بیماری مسری است و با هر گونه تماس فیزیکی، از فردی به فرد دیگر انتقال می‌یابد. همچنین، بيماري گال باعث بروز عفونت در بدن افراد می شود. استفاده از داروهای خاص به کاهش احساس خارش پوست بدن بیمار کمک کرده و در درمان عفونت، به طور قابل توجهی موثر خواهد بود
علل بروز بیماری گال در نوزادان:

بیماری گال چیست؟
علت این بیماری نوعي کنه هشت‌ پا می باشد که منجر به عفونت بر روي پوست بدن نوزادان می شود. این نوع کنه ابتدا شروع تخم‌گذاری در زیر پوست فرد خواهد کرد و سپس بعد از مدت کوتاهی این تخم ها به کرم تبدیل شده و باعث بروز مشکلات پوستی در بدن نوزادان می شود. البته، فراموش نکنید كه ممکن است این لارو به سایر مناطق پوست نوزادان هم انتقال یابند. هم چنین موجب واکنش‌های آلرژیکی، در بدن نوزادان  شده و حالت خارش شديدي را در بدن آن‌ها به وجود می‌آورند. برخی از علل شایع بروز بیماری گال بر روي پوست بدن نوزادان عبارتند از:
•    تماس فیزیکی  نوزاد با افرادی که به بیماری گال مبتلا شدند.
•    استفاده از لباس یا ملافه ی افرادی که دچار بیماری گال شدند.
علائم وجود بیماری گال در نوزادان:
آیا علایم بیماری گال را می شناسید؟ در ادامه به برخی از علایم این بیماری اشاره می کنیم. در صورت مشاهده این نشانه ها روی پوست نوزاد حتما برای درمان آن اقدام کنید.
•    قرمز شدن پوست بدن نوزادان که با خارش شديد و التهاب همراه است.
•    ایجاد تاول‌های کوچک و یا برجستگی‌های قرمز بر روی پوست بدن نوزادان.
•    زخمی شدن پوست بدن نوزادان بر اثر خارش زیاد.
•    ضعیف شدن پوست بدن نوزادان که همراه با ضخیم شدن ناحیه آسیب دیده است.
•    برخی از قسمت های بدن نوزادان که بروز این نوع عفونت در آن‌ها زیاد شایع است، عبارتند از گردن، سر، صورت، کف پاها و کف دست‌ها.
روش‌های تشخیص بیماری گال در نوزادان:

بیماری گال چیست؟
پزشکان متخصص اطفال، می‌توانند به سرعت یک نوزاد را که مبتلا به بیماری گال  شده، تشخیص دهند. پس مراجعه به دکتر در چنین شرایطی بهترین گزینه براي حفظ سلامتي فرزندتان خواهد بود. معمولا، پزشکان متخصص اطفال با بررسی دقیق ضایعات، وجود کنه در پوست بدن نوزادان را تشخیص داده و به راحتی نوع مشکل موجود در بدن فرزندتان را شناسایی خواهند کرد. حتی برخی از پزشکان متخصص اطفال ممکن است، قسمت کوچکی از پوست بدن نوزاد را جدا کرده و در زیر میکروسکوپ مورد بررسی قرار دهند، تا وجود  انگل‌ها، تخم ها و مدفوع آن‌ها در زير پوست فرد بیمار را شناسایی کنند.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال

مطالب مشابه

خواص دارویی توت فرنگی در درمان بیماری ها

خواص دارویی ازگیل در درمان بیماری ها

درمان بیماری ها با آب کدو حلوایی

مصرف میوه لیمو ترش در درمان بیماری ها

تاثیر مثبت پرتقال توسرخ در درمان بیماری ها

تاثیر مصرف زرشک در درمان بیماری ها