درمان خانگی برای زخم معده

درمان خانگی برای زخم معده
پروبیوتیک
پروبیوتیک‌ها نوعی باکتری هستند که برای روده و برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید هستند، این نوع باکتری ها اغلب در مواد لبنی و میوه های دارای فیبر وجود دارند و مصرف مواد غذایی و لبنی که در آن ها پروبیوتیک‌ وجود دارد، باعث می شود میکروب زدایی از دستگاه گوارش صورت پذیرد و سلامت بدن انسان تضمین شود. پروبیوتیک ها ارگانیسم های زنده ای هستند که باعث تعادل باکتری ها را در مسیر گوارشی می شوند. آنها می توانند باعث درمان زخم معده شوند. پروبیوتیک ها را می توانید در منابع زیر پیدا کنید:
- ماست
- مکمل های پروبیوتیک
- مواد غذایی تخمیر شده
زنجبیل

درمان خانگی برای زخم معده
بسیاری افراد زنجبیل را برای درمان درمان معده و مشکلات گوارشی مانند یبوست و نفخ استفاده می کنند.
برای تهیه ی شربت زنجبیل یك قاشق چایخوری پودر خشك زنجبیل و یا دو قاشق چایخوری زنجیبل رنده شده تازه را در داخل قوری ریخته روی آن آب جوش بریزید و به مدت پنج دقیقه آنرا با حرارت ملایم دم كنید و سپس آنرا با عسل شیرین كرده و میل كنید.
 چای زنجبیل هر چقدر بیشتر بماند و دم بكشد تندتر می‌شود. حتی می‌توان چای زنجبیل را بعد از سرد شدن در داخل یخچال گذاشت و خنك كرد و مانند یك نوشابه سرد استفاده كرد. برای تهیه شربت زنجبیل یك قسمت زنجبیل رنده شده را با سه قسمت عسل مخلوط كرده و در شیشه در بسته در یخچال نگهداری كنید و هر موقع خواستید مصرف كنید .
میوه های رنگی
بسیاری از میوه ها حاوی ترکیباتی به نام فلاونوئید ها هستند. فلاونوئید ها باعث رنگ میوه می شوند. فلاونوئید ها می توانند در درمان رخم معده بسیار موثر باشند. هم چنین می توانند به درمان اسهال و اسپاسم های معده کمک کنند. فلاونوئید ها از معده در برابر زخم شدن مراقبت می کنند. آنها با افزایش دادن موکوس معده مانع از زخم  معده می شوند. فلوانوئید ها در میوه هایی مثل
- سیب
- توت فرنگی
- آلبالو
- لیمو و پرتقال یافت می شوند.
عسل

درمان خانگی برای زخم معده
عسل عمومی ترین شیرین کننده، مورد استفاده ایالات متحده آمریکاست. عسل خواص آنتی میکروبی دارد و می تواند در درمان زخم معده مورد استفاده قرار بگیرد. مردم از عسل برای افزایش سرعت بهبود یافتن زخم ها مثل زخم های پوستی، سوختگی استفاده می کنند.
سیر
سیر خواص ضد میکروبی و ضد قارچ دارد و می تواند با عفونت ها مبارزه کند. طعم سیر به علت بوی خاص آن مطلوب هرکسی نیست. شربت علاوه بر این که دارای تمام خواص دارویی گیاه است، مصرف آن را آسان تر می کند. برای تهیه شربت سیر هفت قاشق یا جوشانده سیر را با هفت قاشق عسل (عسل آویشن) مخلوط کنید، سپس آن را در دمای پایین، حرارت دهید تا به صورت شربت غلیظی در آید. حداقل 4 بار در روز و هربار، به میزان 1 تا 2 قاشق چای خوری از این شربت را بنوشید.
یکی از روش های دیگر تهیه چای یا دم کرده، است. برای تهیه چای سبز یک حبه سیر را در یک فنجان آب جوش بیندازید. پس از پنج دقیقه آن را میل کنید. برای شیرین کردن چای می توانید از عسل (عسل آویشن) استفاده کنید؛ سه بار در روز و هر بار، یک فنجان چای میل کنید.
آلوئه ورا

درمان خانگی برای زخم معده
بر اساس تحقیقات انجام شده بر روی حیوانات، آلوئه ورا می تواند در درمان زخم معده به کار برود و حتی خواص دارویی دارد. البته این تحقیقات هنوز بر روی انسان انجام نشده است.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال

مطالب مشابه

تور ارزان قیمت ترکیه برای شهریور 94

تور ارزان قیمت کوش آداسی برای شهریور 94

12 فایده انار برای سلامتی

مصرف ویتامین D بدون مصرف منیزیم هیچگونه سودی برای بدن ندارد!

آیا میوه های دارای قند برای سلامتی مفید هستند؟

9 پیشنهاد برای یک رژیم غذایی سالم