نگاهی به فیلم مرهم

مرهم فیلمی به کارگردانی علیرضا داوونژاد است که در سال 1389 ساخته شده است. از دیگر فیلم هایی که علیرضا داوودنژاد کارگردان آن ها بوده است می توان به فیلم های سینمایی فراری، تیغ زن، کلاس هنرپیشگی، ملاقات با طوطی، بچه های بد و عروس اشاره کرد.

از بازیگرانی که در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند می توان به رضا داوودنژاد، احترام السادات حبیبیان، طناز طباطبایی، علی داوود نژاد، کبری حسن زاده، شیرین صفری و فاطمه داوود نژاد اشاره کرد.

نگاهی به فیلم مرهم

داستان فیلم مرهم درباره ی زندگی دختری به نام مریم (با بازی طناز طباطبایی) است که می خواهد از زندگی سنتی خانواده ی خود فاصله بگیرد. او از استبداد و خشونت های زیاد پدرش خسته شده است و قصد دارد که زندگی آزادی داشته باشد. به همین دلیل است که از خانه فرار می کند. اما در جامعه نیز با مشکلات بیشتری روبه رو می شود. دختری که به دلیل رفتارهای بد خانواده از کانون خانواده اش دور می شود و به همین دلیل با مسائل و مشکلات بیشتری در جامعه اش مواجه می شود. او درگیر روابط خطرناک، اعتیاد و مشکلات دیگری می شود که زندگی اش را به کلی تحت تاثیر قرار می دهد.

در این میان اما مریم مادربزرگی دارد که به شدت همراه است. او که دو نسل با مریم تفاوت دارد اما بسیار به او نزدیک است. این مادربزرگ نمونه ای از خانواده ای با رفتار درست است. تفاوت رفتاری مادربزرگ مریم با پدر و مادرش به خوبی در فیلم مشخص است. و آثاری که این تفاوت رفتاری بر روی زندگی مریم می گذارد نیز به خوبی قابل درک و قابل مشاهده است. خانواده ای که با رفتار خود مریم را از محیط خانوادگی دور کردند و مادربزرگی که با رفتار خود مشکلات مریم را حل کرده و بار دیگر او را به کانون خانواده باز گرداند.

نگاهی به فیلم مرهم

فیلم مرهم فیلم قوی و تاثیرگذاری است که از بازی های خوبی نیز برخوردار است. با این که بسیاری از شخصیت های این فیلم بازیگران مطرحی نداشته اند اما به خوبی نقش خود را ایفا کرده اند. طناز طباطبایی نیز در نقش مرهم به شدت درخشان بوده است. او که در طول فیلم دچار اعتیاد می شود و به شیشه روی می آورد به خوبی توانسته از پس صحنه هایی که به این موضوع مربوط است بربیاد. طناز طباطبایی توانایی بسیار خوبی در بازی کردن نقش دختران سرکش را دارد و بارها نیز در نقش هایی که ایفا کرده است، دختران معتاد را به تصویر کشیده است. گفتنی است که طناز طباطبایی برای بازی در این فیلم موفق به کسب دیپلم افتخار از طرف جشن منتقدان نیز شده است.

نگاهی به فیلم مرهم

درون مایه ی فیلم مرهم را می توان بررسی و نقد بسیاری از مشکلات جامعه از جمله اعتیاد دانست که به نقش خانواده نیز در شکل گیری این مشکلات می پردازد. تقابل نسل ها و حمایت خانواده برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی نیز از دیگر مواردی است که در فیلم مرهم مطرح شده است. در واقع می توان گفت فیلم مرهم به نوعی می تواند یک فیلم آموزشی برای خانواده ها باشد که با مشاهده ی آن می توانند مسائل زیادی را بیاموزند و به فکر فرو روند.

روایت روان و لحن بدون سانسور کارگردان فیلم باعث شده است که مرهم به وضح و به دور از هر گونه ملاحظه دغدغه هایش را مطرح کند و آینه ای از برخی از مشکلات جامعه باشد. این فیلم مورد توجه بسیاری از منتقدان و بزرگان سینمای ایران قرار گرفته است. تا حدی که برخی از آن ها مانند اصغر فرهادی و بهرام بیضایی نیز درباره ی آن نکات مثبتی را ذکر کرده اند.

 نگاهی به فیلم مرهم

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
افزودن نظر
  • هیچ نظری یافت نشد.
قدرت گرفته از کومنتو فارسی جوملا نال

مطالب مشابه

راهنمای سفر به مالزی

بلیط رایگان به جزیره کیش ویژه اعضا

دیگه لازم نیست حواستون به کالری باشه. رژیم گیاهخواری داشته ب

کشف نانوذراتی که به گسترش سلول های سرطانی کمک می کنند

داروخانه ای به نام آلوئه ورا

تلاش فیزیکدان ها برای انجام آزمایشی غیرممکن تبدیل نور به ماد